Під девізом виставки «Ми створюємо майбутнє» EyeC представить різноманітність унікальних продуктів і портфоліо послуг для автоматизованого контролю якості впродовж усього процесу дизайну та друку в залі 3, стенд A101. Крім того, будуть представлені захоплюючі технологічні інновації та вдосконалення системи.

На стенді EyeC будуть демонстрації EyeC ProofRunner Carton HighLight. Інлайн-інспекційна система спеціально розроблена для 100% перевірки складаних коробок преміум-сегменту та буде представлена на машині для склеювання складних коробок від партнера Kohmann. Система швидко й надійно перевіряє якість складних оздоблень, таких як гаряче тиснення, голограми або сліпе тиснення.

Ще одним яскравим моментом виставкового стенду в напрямку інлайнового контролю стане презентація EyeC ProofRunner Web. Сучасна вбудована система перевірки, встановлена на намотувачі Bobcat S від французького постачальника машин DCM, гарантує надшвидку та точну 100% перевірку друку етикеток і гнучкого паковання з шириною полотна до 1700 мм.

Будуть вперше продемонстровані абсолютно нові опції для всієї лінійки EyeC ProofRunner, що дає змогу зрозуміти потужність класифікації дефектів на основі ШІ. Крім того, буде показано лінійку EyeC Proofiler DT на основі сканера з форматами сканування до 1,2х0,9 м, а також демонстраційні версії ПЗ для корекції графічних зображень EyeC Proofiler.

Сучасне ПЗ дає змогу автоматично порівнювати файли, готові до друку, або файли з покроковим повторенням із затвердженими ілюстраціями.

EyeC також представить подальші рішення, які відображають орієнтований на майбутнє, стійкий підхід гамбурзької компанії на виставковому стенді «Touchpoint Sustainability». Форум drupa, який очолює Асоціація друку та паперових технологій VDMA, буде зосереджений на питаннях сталого розвитку поліграфічної галузі. Додаткову інформацію про системи EyeC та варіанти інтеграції також можна отримати на виставкових площах Kama, Koenig & Bauer та інших партнерів.

«Завдяки нашим інноваційним системам у всьому ланцюжку створення вартості ми встановлюємо нові стандарти сталого розвитку в поліграфічній промисловості. Присутність на drupa та стенді VDMA «Touchpoint Sustainability» — це для нас унікальна платформа для участі в цій важливій дискусії та презентації інноваційних рішень для спеціалізованої аудиторії», — говорить Маркус Фіткау, директор з продажу EyeC.