Разом ці чотири операційні компанії є частиною сегменту якості продукції та інновацій Veralto, який допомагає клієнтам захищати повсякденні речі, зокрема ланцюжок постачання харчових продуктів, забезпечення доставки фармацевтичних препаратів і забезпечення якості, свіжості та консистенції продуктів.

«Наша екосистема рішень для автоматизації та управління кольором не лише прискорює процес виходу на ринок, але й узгоджується з цілями сталого розвитку, які мають важливе значення для сучасного бізнесу», — сказав президент X-Rite Джефф МакКі. У рамках значної еволюції архітектури ПЗ Esko представить sCloud, багатокористувацьку хмарну платформу, яка забезпечує нову технологічну реальність на основі хмарних обчислень, обміну даними та штучного інтелекту (ШІ). Усі існуючі додатки Esko – від ArtPro+, ArtiosCAD, Phoenix до Cape Pack і Automation Engine – підключатимуться до нової платформи, надаючи всім зацікавленим сторонам у ланцюжку створення вартості цілодобовий доступ у режимі реального часу до поточних даних та ідентичних ресурсів, де б вони не перебували. Крім того, Esko sCloud є відкритою платформою, яка підтримує зв’язок із партнерами.

Президент Esko Джоель Деперне сказав: «Ми залучаємо наших клієнтів у подорож у майбутнє підключених хмарних операцій. Ми оголошуємо про готовність цієї платформи на drupa з новими інструментами, які вже доступні для наших клієнтів. Ми пропонуємо рішення наступного покоління, завдяки якому бренди та їхні ланцюжки постачання паковання досягнуть нового рівня швидкості та ефективності виходу на ринок. Поточні клієнти можуть легко інтегрувати свої локальні програми Esko з платформою sCloud. Це справді новий спосіб роботи, якісний стрибок у підключених інтегрованих робочих процесах».

Важливо те, що Esko прискорює весь процес виходу на ринок, починаючи з більш високого рівня за допомогою інновації Job Onboarding. Завдяки Job Onboarding працівники відділу продажів і обслуговування клієнтів отримують доступ до тих самих професійних інструментів для паковання, що й відділ додрукарської підготовки. Це створює більш оптимізований та автоматизований процес, що прискорює самий початок ланцюжка поставок». Крім того, Esko представить CDI Crystal ‘Quartz Edition’, додавши першокласне видання до успішного сімейства рішень для візуалізації та експонування пластин CDI Crystal XPS. Quartz Edition поєднує оновлену оптику CDI Crystal з оптимізованими кристалічними екранами, запроваджуючи структуру поверхні 2000 lpi (Q-Cells), забезпечуючи ще один значний стрибок у швидкості отримання зображень на флексопластині та якості друку. Quartz Edition призначене для флексодрукарень, а також для виробників етикеток і гнучкого паковання, щоб забезпечити найкращу на ринку якість флексографічного друку. Існуючі установки CDI Crystal, зроблені після 2021 р., можна модернізувати на місці. У родині автоматичних систем перевірки AVT компанія Esko представляє модуль перевірки лаку для Esko AVT Helios. Цей додатковий модуль до системи Helios дозволяє переглядати та перевіряти лак і покриття на різних друкованих підкладках одночасно з перевіркою друку. Унікальний запатентований модуль перевірки лаку виявляє такі проблеми, як невірна реєстрація лаку одночасно з виявленням наявних дефектів друку.

X-Rite представить на drupa Autura Ink, хмарне ПЗ для розробки чорнил, яке є простим і легким у використанні як для досвідчених, так і для новачків. Використовуючи перевірену технологію ПЗ InkFormulation від X-Rite, ця платформа оптимізує всі аспекти розробки, зберігання, затвердження, пошуку та контролю якості фарб для офсетного, флексографічного, глибокого та трафаретного друку. Завдяки інтегрованій технології BestMatch і можливості краще управляти асортиментом Autura Ink допомагає підвищити ефективність і зменшити відходи.

Разом з цим запуском X-Rite також оголосить про розширені можливості для PantoneLIVE. Це останнє доповнення до цифрової бібліотеки кольорів PantoneLIVE, Private Library Manager, призначене для пакувальних брендів, які прагнуть до ретельної однорідності кольорів у продуктах і комунікаціях. Завдяки новій можливості додавати власні фірмові кольори до екосистеми PantoneLIVE, бренди можуть використовувати чисті спектральні значення впродовж усього процесу виробництва, щоб відтворювати фірмові кольори на різноманітних підкладках з використанням різних технологій друку та типів чорнила.

Разом із існуючими рішеннями X-Rite бренди паковання та їхні постачальники можуть легко та безпечно обмінюватися даними про колір між ПЗ для рецептури та контролю якості, PantoneLIVE та пристроями для вимірювання кольору для справді пов’язаного робочого процесу.

Джефф МакКі підкреслив важливість Autura Ink і PantoneLIVE Private Library Manager як ключових хмарних удосконалень для клієнтів. «Чорнила Autura оптимізують весь процес управління чорнилами, забезпечуючи ефективність і точність різних технологій друку. Водночас PantoneLIVE Private Library Manager пропонує брендам пакованн незрівнянну консистенцію кольорів, незалежно від підкладки чи методу друку. Використовуючи ці передові хмарні рішення разом із нашими наявними пропозиціями, ми надаємо нашим клієнтам можливість сприяти кращій співпраці та ефективності під час робочих процесів, що зрештою забезпечує чудові результати та досягає успіху на ринку».

Команди з Esko, X-Rite, Pantone і Enfocus запрошують усіх відвідувачів drupa відвідати спеціальну лабораторію інновацій, розташовану на стенді, щоб переглянути прототипи, які перебувають на передовій стадії розробки, включно з новим інструментом прийняття рішень за допомогою штучного інтелекту для попередньої специфікації проєкту.

Крім того, Pantone вперше опублікує спеціальний тизер нового цифрового продукту, який привнесе інноваційний рівень витонченості та розуміння процесу прийняття рішень про колір, щоб дизайнери могли грамотно створювати твори мистецтва з кольорами, які є актуальними та резонансними.

І, нарешті, Esko та X-Rite будуть помітно представлені в проєекті Touchpoint packaging у пав. 3. Учасників чекають цікаві презентації для клієнтів у рамках програми конференції, а також повнофункціональне налаштування віртуального магазину з використанням Esko Store Visualizer, що пропонує відвідувачам захоплюючий досвід.

«Завдяки нашій інтегрованій екосистемі ми надаємо можливість компаніям суттєво змінити автоматизацію робочих процесів, використовуючи хмарні технології та штучний інтелект для подальшого прискорення виходу на ринок із життєво важливою інтегрованою точністю та узгодженістю кольорів як частиною автоматизованого процесу. Ми з нетерпінням чекаємо на зустріч із старими та новими клієнтами, щоб продемонструвати потужність нашої співпраці в просуванні нового рівня продуктивності глобальної індустрії упаковки та друку», – підсумував Джоель Деперне.

Щоб ознайомитися з останніми новинками Esko, X-Rite, Pantone та Enfocus на drupa 2024, відвідайте стенд № A12, пав. 8B Messe Düsseldorf, починаючи з 28 травня, або натисніть тут: www.esko.com/en/events/drupa.