Результату було досягнуто завдяки співпраці Adara Pakkaus з постачальником фарб Siegwerk, виробником друкарських форм Marvaco та компанією Metsä Board, що надала для виконання роботи мікрогофрокартон, композицію якого сформували білий крафтлайнер Prime WKL подвійного крейдування щільністю 125 г/м² та Natural щільністю 90 г/м². Друк проводився під час виготовлення паковання для ріжків морозива і, крім досягнення рекордного показника якості зображень, дав змогу зробити паковання на 8% легше, і навіть знизити вуглецевий слід за його виготовлення на 36%.

Як зазначив Ларі Сеппала, директор друкарського виробництва Adara Pakkaus, флексографічний друк по гофрокартону з лініатурою 188 lpi дав їм змогу зафіксувати новий світовий рекорд й подолати планку, що існувала раніше, в 152 lpi. Неабияку роль у встановленні видатного досягнення відіграло використання друкарських форм із плоскою растровою точкою та водних фарб, що також помітно знизило відходи під час приладки накладу.

Як підкреслили учасники проєкту, він став прикладом демонстрації того, що рівень флексографічної технології не поступається глибокому та офсетному друку. Що, в принципі, взагалі усуває потребу порівняння їхнього порівняння між собою. Різницю в ступені їхньої екологічності та якості відтворення зображень сьогодні формують лише майстерність друкарів та тип використовуваних матеріалів.