Ці демонстраційні ролики не лише підкреслять високошвидкісні можливості машини, яка працює над вимогливими проєктами зі швидкістю до 600 м/хв., але також продемонструють технологію Advanced Bounce Control від SOMA — свідчення прихильності компанії до інновацій та якості.

Крім того, SOMA покаже вражаючий інтелект і автоматизацію, вбудовані в машину, які полегшують безпомилкову зміну завдань — функції, які підвищують ефективність роботи та скорочують час простою.

На додаток до флексомашини Optima2, SOMA представить свій автоматичний монтаж пластин S-Mount, для швидкого та точного монтажу пластин, і перемотувальну машину PLUTO III.2 із вбудованою системою управління відходами, яка підкреслює прихильність SOMA до сталого розвитку. та ефективне виробництво.

SOMA з гордістю представляє й нещодавно запущений інтелектуальний друкарський блок (IPU), піонерське рішення у флексографічному друку. IPU, розроблений для бездоганної інтеграції з флексографічними друкарськими машинами SOMA Optima2, дає змогу виконувати операції за один прохід, що значно підвищує ефективність друку паковання. Це включає нанесення різних бар’єрних або функціональних покриттів, а також можливості теплового/холодного зварювання. У той час як відвідувачі drupa побачать розширені можливості флексодрукарської машини SOMA Optima2 та іншого найсучаснішого обладнання, SOMA також раді представити флексографічну машину Proxima. Будучи найновішим членом сімейства SOMA, Proxima втілює синергію простоти та складних технологій. Proxima пропонує економічне та ефективне рішення для друку, орієнтоване на комфорт роботи.