Гнучкі конфігурації з набором опцій забезпечують максимальну обробку при мінімальній площі, а також вдосконалену обробку полотнища, включаючи поперечне та лінійне згинання та розгладжування, перев’язування рулонів та штампування із заокругленими кутами, а також нестандартні шаблони штампування.

З різаком RFX інтегровано автоматизовану систему перевірки DocuVision Pro від Videk, яка забезпечує аналітику, веб-перегляд у реальному часі та перевірку друку від рулону до різання/укладання для перевірки кожної деталі на повній швидкості виробництва.

Також будуть представлені інші рішення EMT Chameleon для цифрової обробки рулону (з рулону в рулон, з рулону в стос, з рулону на фальцювання та фінішна обробка зі змінною смугою) і рішення для транспортування полотнища для офсетних, флексографічних і цифрових струменевих технологій.

Крім того, учасники можуть дізнатися більше про лінійку EMT STC PRO із налаштовуваними прецизійними компонентами, включаючи стрижневі вали, патрони/адаптери, пуансони та матриці, виготовлені на обробному центрі та складальному підприємстві EMT у Хобарті, штат Вісконсін.

Члени команди зможуть обговорити спектр комплексних і налаштовуваних сервісних програм ЕМТ, де клієнти отримують вигоду від досвіду компанії в безперервному встановленні машин, профілактичного обслуговування, інноваційного оновлення обладнання, запчастин, технічної підтримки, аудиту робочих процесів тощо.

Асортимент Rotocontrol EMT найкращого рівня рішень для друку та обробки етикеток, включаючи етикетки для буклетів і розширеного вмісту, цифрові гібридні машини, інспекційні різально-перемотувальні машини та інженерні рішення також будуть представлені на drupa.

«Участь у виставці drupa надає EMT International ідеальну можливість зустрітися з професіоналами поліграфічної галузі та почути їхні потреби в розробці продуктів та інноваціях, щоб принести цінність своїм клієнтам, — сказав Майк Герольд, виконавчий віце-президент із продажу та маркетингу EMT International. — Поточна демонстрація нашої наскрізної фінішної лінії дозволить їм випробувати наш асортимент рішень, що забезпечують підтримку додатків і універсальність цифрового друку. З нашим планом посилення зростання в Європі, drupa закладає основу для створення нових клієнтів і місцевих дистрибуторських партнерств».