System Brunner залишається вірним девізу «Спростити друк» і доводить своє лідерство на ринку та технологічні перевагі у виробництві друку за допомогою ШІ.

Koenig & Bauer Sheetfed (пав. 16, стенд A31): демонстрація машини в реальному часі з вбудованим замкненим циклом управління QualiTronic Instrument Flight®, автопілотом із підтримкою ШІ, сертифікованим G7 для оптимального кольору та стабільності в листовому офсетному друці.

Новинка: технологія розширеної палітри Instrument Flight® EXG 7-C OGV.

BW Converting (пав. 16, стенди D20 і C21): System Brunner і Baldwin представляють нову програму Instrument Flight® 2024 із Baldwin CCS SpectralCam Inline для рулонних офсетних машин. Ця технологія містить багато нових функцій, у т.ч. серверно-клієнтське рішення. Рішення для управління процесом і кольором, що підтримується ШІ, оптимізує CMYK, EXG 7-C і плашкові кольори на основі повторюваних спектральних вимірювань і оцінки кольорів, змодельованих на основі людського сприйняття.

System Brunner також відповість на запитання щодо інших їхніх продуктів:

  • System Brunner EQUALIZER™ (просте, орієнтоване на колір ПЗ для калібрування процесу друку без тестових відбитків);
  • Globalstandard® Plus | GS+SERVER (повністю автоматична підготовка даних для друку зображень і PDF-файлів із підтримкою AI);
  • Instrument Flight® Standalone (машинонезалежне забезпечення якості та оптимізація процесу)