System Brunner AG на drupa 2024

2024-05-08
Автоматизація

System Brunner AG, технологічна компанія з управління кольором для друку та додрукарської підготовки, представляє на стендах партнерів останні розробки в області управління кольором із підтримкою ШІ та технології комп’ютерного зору з балансом сірого.

Подробнее...


Durst Group робить 1000-у інсталяцію ПЗ для робочого процесу

2024-05-05
Автоматизація

Durst Group зробила тисячну інсталяцію ПЗ Durst Workflow (клієнтську базу з 2022 р. подвоєно). Durst Workflow — це висококласне ПЗ для повністю автоматизованого управління додрукарськими та виробничими завданнями. ПЗ сумісне з широким спектром друкарського обладнання в різних сегментах. Незалежно від того, чи використовується обладнання Durst, клієнти можуть використовувати всі можливості ПЗ для задоволення своїх різноманітних потреб.

Подробнее...


OneVision і Horizon демонструють наскрізний робочий процес обробки на drupa

2024-05-03
Автоматизація

Щоб економічно виготовити індивідуальні короткі наклади книг, листівок, брошур та інших друкованих продуктів на вимогу, системи обробки та ПЗ мають безперебійно працювати разом. Відвідувачі drupa можуть побачити, як це працює на практиці, у робочій зоні на стенді Horizon у залі 6, стенд F21.

Подробнее...


Fiery на drupa 2024: цифровий друк всюди з інноваційними DFE та рішеннями для робочого процесу

2024-05-02
Автоматизація

Fiery, LLC, найбільший незалежний постачальник цифрових інтерфейсів (DFE), продемонструє на drupa 2024 інновації в DFE та ПЗ для робочих процесів, що керує майбутнім цифрового друку. З рішеннями для паковання, промислової графіки, вивісок і друку безпосередньо на плівку (DTF), прямого друку на одязі (DTG) технологія Fiery® спрощує виготовлення всіх типів завдань цифрового друку, забезпечуючи винятковий колір, точність, ефективність і прибутковість. Відвідувачі дізнаються, як Fiery створює надпотужні можливості для індустрії друку за допомогою новітніх технологій ШІ, хмарних технологій та автоматизації.

Подробнее...


OnPrintShop оголошує про оновлення для різноманітних сегментів друку на drupa 2024

2024-04-20
Автоматизація

OnPrintShop готується до демонстрації прогресу друку через Інтернет з абсолютно новою версією на drupa 2024.

Подробнее...


Xitron включив у свої продукти нову технологію автоматизованого трепінгу IntelliTrap

2024-03-17
Автоматизація

Xitron, дочірня компанія Hybrid Software та розробник продуктів RIP Navigator на базі Harlequin для офсетного, флексографвчного, трафаретного, цифрового та струменевого друку, випустила рішення для автоматизації трепінгу IntelliTrap.

Подробнее...


Onyx Graphics представляє ONYX 24 і ONYX Sync у регіоні EMEA на FESPA 2024

2024-03-13
Автоматизація

Onyx Graphics, Inc. має намір представити ONYX 24 і довгоочікувану ONYX Sync на FESPA 2024. Версія 24 представляє такі функції, як багатошаровий друк, повна інтеграція з мобільними пристроями та розширена гарантія якості друку. Ці інновації демонструють прихильність компанії та її здатність упроваджувати наступне покоління автоматизованих рішень для друку для операторів друку та компаній у всьому світі.

Подробнее...


Hybrid Software випустила Packz, Stepz та iC3D Suite версії 9.5

2024-03-11
Автоматизація

Hybrid Software випустила оновлення ПЗ iC3D Suite (9.5), що включає нові функції для розробки та візуалізації паковання. Ці покращення значно спрощують робочий процес для графічних дизайнерів та операторів препрес при підготовці етикеткової та пакувальної продукції для цифрового, флексографічного та офсетного друку.

Подробнее...


Myth.AI залучив $1,3 млн для розвитку платформи ІІ для створення візерунків та патернів

2023-12-22
Автоматизація

Myth AI — технологічний стартап, що створює інструмент для створення візерунків на основі штучного інтелекту, залучив фінансування у розмірі $1,3 млн для розвитку у Великій Британії та освоєння нових ринків.

Подробнее...