Київ: навколо реклами

2024-04-30
Новини в Україні

У березні у Києві демонтували 2346 незаконних вивісок та рекламних засобів. Демонтажі відбувалися на різних локаціях по всьому місту: на вул. Академіка Кіпріанова, Михайла Драгоманова, Професора Підвисоцького, Лісківській та на бульварі Вацлава Гавела, просторах біля парків «Наталка» та ім. Генерала Потапова.

Подробнее...


Парламентарі хочуть заборонити наносити на паковання ліків інформацію рекламного характеру

2024-04-30
Новини в Україні

У Верховній Раді України зареєстровано проєкт Закону України № 11172 «Про внесення змін до Закону України «Про лікарські засоби» (щодо маркування лікарських засобів). Ініціатором подання є група народних депутатів на чолі з Михайлом Радуцьким, головою Комітету Верховної Ради України з питань здоров’я нації, медичної допомоги та медичного страхування.

Подробнее...


У Харкові після російського обстрілу згоріли друкарні

2024-04-01
Новини в Україні

20 березня внаслідок удару протикорабельною ракетою Х-35 по промисловій зоні Харкова, згоріла друкарня «Гуров і К.», повідомляє «Читомо». Як стало відомо «УП.Культура», повністю знищена також і Друкарня «Аврора», розташована в тій же будівлі поверхом нижче.

Подробнее...


У Черкасах запрацювала друкарня Українського Червоного Хреста

2024-03-07
Новини в Україні

Важлива ідея створення невеликої друкарні була реалізована завдяки гранту «Свій до Свого за Своїм» за програмою BraVo — розвиток організацій та волонтерства Українського Червоного Хреста. За грантом було закуплено потрібне обладнання, яке вже працює й надає послуги з макетування і друку різноманітної продукції — брошур, буклетів, візитівок, стікерпаків, афіш, наліпок та інших друкованих матеріалів.

Подробнее...


Підручники шрифтом Брайля – у навчальні заклади

2024-01-02
Новини в Україні

У 2023 році для дітей з вадами зору надрукували та доставили до обласних книжкових баз 30 047 підручників, а саме для учнів 5 класу 636 підручників з інформатики, 9 назв підручників  для 6 класу загальним накладом 11 501 примірник, а також 11 назв підручників для 10 класу загальним накладом 17 910 примірників.

Подробнее...


Проєкт «ДрукАрмія» шукає власників 3D-принтерів для допомоги ЗСУ

2023-11-19
Новини в Україні

В Україні запустили проєкт «ДрукАрмія». Волонтери гуртують навколо доброї справи власників 3D-принтерів. Таке устаткування допомагає відновлювати техніку ЗСУ.

Подробнее...


На Закарпатті шили спортивну форму для національної збірної РФ з лижного спорту

2023-11-14
Новини в Україні

Роботу підприємства вже припинила поліція. Його власником був громадянин Італії.

Подробнее...


В Одесі демонтували російськомовні рекламні вивіски

2023-11-14
Новини в Україні

З 16 до 20 жовтня в Одесі демонтували 39 рекламних конструкцій, розміщених з порушенням українського законодавства. Серед них були ті, що розміщені російською мовою. Про це 23 жовтня повідомили в Одеській міськраді.

Подробнее...


У Запоріжжі створили робочу групу для перевірки зовнішньої реклами

2023-11-14
Новини в Україні

Попередню групу, утворену у 2019 році, розформували. Про це йдеться у розпорядженні міського голови №253 від 24 жовтня 2023 року, розміщеному на сайті Запорізької міської ради.

Подробнее...


Реформа медіагалузі — серед чотирьох критеріїв, за якими Україна наблизилася до членства у ЄС

2023-11-13
Новини в Україні

Європейська комісія дійшла висновку, що Україна виконала в повному обсязі чотири з семи умов, потрібних для початку перемовин про членство у Євросоюзі. Однією з виконаних умов є прийняття медіазаконодавства та приведення його у відповідність до норм ЄС. Це відзначає внутрішній документ Єврокомісії — звіт щодо України.

Подробнее...