Фаховий поліграфіст Сергій Молодід, добре відомий поліграфічній спільноті по роботі в декількох друкарнях та у представництві компанії "Міхаель Хубер Україна", захищає незалежність нашої країни на сході.

Наразі триває збір коштів на тепловізор для Сергія - командира 2 мінометної батареї 2 батальйону 30 бригади ЗСУ.

Просимо долучитися до збирання коштів!

Вартість тепловізора $3000. Гроші (з приміткою для Сергія Молодіда) можна принести в офіс БО "МБФ "Повернись живим", вул. Жилянська 12А з 10 до 19 год. у будні або перерахувати на картку 5211537335079088 (Жук Аліна).
У Києві мирне небо і пора відпусток, а у Сергія - гаряче від обстрілів.

"Бійці жартують, що нашу бригаду програли у карти. Цілком можливо, бо ми вже півроку стоїмо на нульовій лінії. Нульова лінія — це коли ворога бачиш у простий бінокль і можеш помахати йому рукою. Коли ходити краще тільки по траншеях, хоч і не зручно, коли регулярно всі довкола замовкають і слухають свист мін чи агсів. Коли огидна, незрозуміла, шоколадна війна налипає тягарем бруду, який не змити водою і сльозами.
Півроку наша бригада стоїть без жодних ротацій. У людей падає планка, наступає шиза у прямому розумінні. Мабуть частково про цю "окопну хворобу" писав Ремарк. Я вже їх навіть не сварю за регулярне бухло. Просто прошу не пити оту бовтанку, що продають місцеві. Слова у мене закінчуються, руки опускаються.
Мільйон проблем на гражданці, неясності із дембелем, неправильно оформлені документи, шість місяців без ротацій — лише частина того, чим щедро платить наша Держава своїм бійцям, нехай і не за бездоганну, але службу. Якби не волонтери, друзі, ПДМШ, ми б мабуть через одного вже спились. Слава Україні?", — пишет Сергей у Facebook.

Допоможемо?