Відповідно до підписаної угоди, CHGroup отримала статус офіційного представника бренду Sharp за напрямком систем для друку від японського бренду на території України. Отже, Sharp Electronics (Europe) планує значно активізувати маркетингову активність в регіоні, надаючи своїм партнерам підтримку для розвитку їх бізнесу з продуктами відомого світового виробника.
 
«Продукція Sharp незмінно отримує високі оцінки наших клієнтів у всьому світі завдяки високій якості, передовим технологіям і продуманому дизайну, — коментує Яцек Клековські, директор Sharp Electronics (Europe). Співпраця з компанією CHGroup дозволить нам впровадити комплексні рішення Sharp для B2B сегменту та значно розширити бізнес на ринку України. Сьогодні ми виступаємо не лише як постачальник обладнання, але й як спеціалізований постачальник інтегрованих рішень».                                               

Sharp Electronics (Europe), як і раніше, продовжить постачати новітні рішення для друку бренду Sharp через свого офіційного дистрибутора – компанію MTI. Першочерговим завданням компанії CHGroup буде вдосконалити комунікації з дилерами, системними інтеграторами та кінцевими Замовниками, щодо донесення інформації відносно продукції Sharp, отримати зворотній зв'язок та скоригувати маркетингову активність, щоб підвищити ефективність поширення бренду Sharp на території України. Процеси, що належать до сервісної підтримки, а саме інсталяція, гарантійне та післягарантійне обслуговування, консультаційна та інша підтримка, потребують оптимізації та формулювання чітких правил.

«Перед нами стоїть цікава амбіційна задача – зробити все можливе для того, щоб на ринку України бренд Sharp набув щонайменше такої ж ваги, яку він має в більшості країн світу. Унікальні пропозиції, що має в своєму портфелі бренд Sharp – версії безоплатного програмного забезпечення для організації документообігу в компаніях малого та середнього розміру поряд з рішеннями для великих організацій та корпорацій – неодмінно привернуть увагу бізнес-користувачів, оскільки кожний бізнес-гравець, незалежно від розміру організації та виду діяльності, потребує організації документообігу»- - розповідає директор компанії CHGroup Тарас Чабанівський.

Варто зазначити,  що японський виробник техніки незмінно працює над інноваційною діяльністю, випускаючи визнані продукти у таких галузях як системи обробки документів, керовані послуги, системи візуалізації, системи енергозабезпечення та електронні системи обліку реалізації.

Директор компанії CHGroup Тарас Чабанівський

«Партнерство з Sharp дозволить дилерам задовольнити потреби досить широкого кола споживачів. Широкий спектр монохромних та повнокольорових пристроїв формату А3, рішення для організації контролю та управління, низька собівартість друку – роблять Sharp вельми конкурентоспроможним перш за все, в сфері аутсорсингу друку, що набуває популярності у великих організаціях. Беручи до уваги тенденції в європейських країнах, аутсорсинг друку — це той сегмент, що неодмінно матиме вибуховий зріст у випадку активного розвитку малого та середнього бізнесу. Пропозиції від Sharp будуть саме на часі, зважаючи на прогнози економічних експертів. Важливо вчасно та в повному обсязі донести інформацію, а це саме те, що команда компанії CHGroup робить професіонально».


Найближчим часом буде анонсовано оновлену партнерську програму для дилерів компанії Sharp, а також проведено перший партнерський семінар, присвячений змінам в стратегії присутності компанії Sharp Electronics (Europe) в Україні .