OKI Europe нещодавно випустила п’ятиколірний принтер Pro9541WT для цифрового трансферного друку, який отримав дві престижні галузеві нагороди за інноваційні функції, що стануть у пригоді будь-якому підприємству: нагороду Office Oscar від журналу OEN і нагороду "Вибір редакції" від журналу Print IT Reseller.

Журнал OEN — провідне джерело новин та інновацій для покупців обладнання, приладдя та послуг — присудив нагороду принтеру Pro9541WT, відзначивши нові можливості, які цей пристрій надає бізнесу. Це й не дивно, адже Pro9541WT вирізняється швидкістю й економічністю, дає змогу друкувати на вимогу з використанням технології перенесення тонера та є екологічною альтернативою трафаретному друку. Журнал OEN присуджує нагороди Office Oscar компаніям, чиї продукти, послуги й рішення підносять стандарт якості на революційно новий рівень.

«Pro9541WT повністю заслужив Office Oscar, адже цей пристрій відкриває підприємствам комерційного друку нові можливості, що стануть у пригоді на будь-якому вільному ринку, – говорить редактор журналу OEM Клер Брукс (Clare Brooks). – Слід відзначити, що це не лише нові можливості для створення індивідуального дизайну, але й більш економічна альтернатива прямому друку на тканині, яка дає змогу надзвичайно швидко виконувати друк за вимогою без мінімальних обмежень щодо обсягу.

Найперший у світі п’ятиколірний світлодіодний пристрій для друку у форматі 329×483 мм, оснащений технологією цифрового трансферного друку, який підтримує три різні типи носіїв і чудово підійде для малосерійного виробництва. Цей принтер не лише стане в пригоді будь-якому підприємству, але й вирізняється свою екологічністю, адже його конструкція не передбачає використання хімічних речовин та емульсійної фарби, як під час трафаретного друку. Цей інтелектуальний пристрій – справжній прорив у галузі друку».

Print IT Reseller є одним із найпрестижніших журналів для продавців і постачальників послуг у галузях друку й інформаційних технологій. Від цього журналу пристрій Pro9541WT від OKI також отримав нагороду «Вибір редакції» за внесок у галузь та інноваційну технологію трансферного друку.

«Підприємствам, що займаються друком на тканині, Pro9451WT стане в пригоді, адже цей пристрій чудово доповнює лінійку OKI для професійного друку на трансферних матеріалах. Pro9451WT – це економічний висококласний пристрій, який безперечно заслуговує уваги», – каже Мішель Райдер (Michelle Ryder), редактор журналу Print IT Reseller.

У вересні 2019 р. OKI випустила універсальний пристрій Pro9541WT формату А3+

– перший у світі п’ятиколірний світлодіодний пристрій для друку у форматі 329×483 мм із підтримкою технології цифрового трансферного друку. Принтер забезпечує неперевершене відтворення кольорів завдяки технології CMYK + білий і дає змогу наносити на тканину й тверді матеріали деталізовані зображення. Pro9541WT не потребує щоденного обслуговування та підтримує три різні технології друку на одному пристрої: цифровий трансферний друк, цифровий трафаретний друк рамок і «розумний» цифровий трафаретний друк. Це дає змогу підприємствам, що спеціалізуються на трафаретному друці, розширити спектр своїх послуг і створити нові джерела прибутків.

За допомогою Pro9541WT від OKI підприємства можуть виконувати друк за вимогою набагато швидше й економніше, ніж за використання традиційних трансферних принтерів. Таким чином, компанії можуть виконувати термінові індивідуальні замовлення невеликими тиражами (навіть один примірник) з більшою вигодою та задовольнити зростаючий ринковий попит на індивідуалізовану продукцію.

Pro9541WT чудово дає раду носіям формату A3+ (13x19 дюймів), тож ви можете друкувати великорозмірні графічні матеріали або безліч маленьких зображень. Пристрій не потребує щоденного технічного обслуговування. Технології світлодіодного друку та друку білим тонером від OKI забезпечують високу чіткість друку з роздільною здатністю 1200×1200 dpi, що дає змогу наносити точні й деталізовані зображення навіть на темні поверхні.

«Ми дуже раді, що два провідних галузевих журнали присудили нагороди Pro9541WT. Попит на продукцію за індивідуальним дизайном і друк на вимогу невеликими накладами зростає, тому ми впевнені, що наша нова інноваційна технологія допоможе підприємствам із друку та надасть їм більше можливостей для зростання», – говорить Крістоф Ван Гелдер (Christophe Van Gelder), генеральний директор OKI Europe Ltd з питань друку на тканині й трансферних носіях у регіоні EMEA.

«Слід відзначити швидкість, універсальність та економічність технології цифрового трансферного друку, які дуже важливі в сучасних бізнес-моделях на кшталт дистанційної публікації, Інтернет-торгівлі, друку невеликими накладами та друку за індивідуальним дизайном за вимогою. За допомогою Pro9541WT – пристрою формату A3+ для цифрового трансферного друку від OKI – клієнти матимуть змогу виготовляти яскраві повноколірні зображення для термоперенесення на тканини світлих і темних кольорів, а також на тверді поверхні. Така технологія чудово підходить для друку за вимогою невеликими накладами з використанням широкого діапазону носіїв — футболок, створеного на замовлення одягу, керамічних виробів і продукції з пластику чи металу».

Щоб дізнатися більше про пристрій Pro9541WT від OKI, перейдіть на веб-сторінку www.okieurope.com/white.

 

Джерело: https://www.oki.com/ua/printing/about-us/news-room/press-releases/2020/pro9541wt-award/index.html