Ricoh розробив прототип щитка для лиця з 3D-друком

Ricoh розробив прототип захисних щитків, які виготовлятимуться за допомогою 3D-друку. Цей дизайн схвалено для масового виробництва після тестування в Королівській Лондонській Лікарні.

Перший прототип було надруковано та зібрано менш ніж за 24 години

Підрозділ 3D-технологій компанії Ricoh запропонував використовувати свої розробки для виробництва 40 тисяч особистих захисних щитків на тиждень для медпрацівників.

Спочатку компанія виробляла 1000 щитків на тиждень, використовуючи власні 3D-принтери, але з 20 квітня технологію буде запущено на заводі Ricoh в Телфорд, потужності якого дають змогу виробляти 40 000 захисних екранів на тиждень.

Деталі: https://www.ricoh-europe.com/news-events/news/ricoh-3d-provides-face-shield-solution-for-nurses-in-battle-to-tackle-covid-19.html?prev=tcm:100-39652&next=tcm:100-39606

Xerox в партнерстві з Vortran Medical розпочне масове виробництво одноразових вентиляторів

Корпорація Xerox та Vortran Medical Technology об'єднуються для швидкого масштабного виробництва вентиляторів GO2Vent Vortran та відповідного вимірювача тиску дихальних шляхів (APM-Plus) для лікарень та підрозділів реагування на надзвичайні ситуації, які протидіять пандемії COVID-19.

Vortran GO2Vent — це одноразовий апарат ШВЛ з газовим приводом, який можна налаштувати впродовж декількох хвилин та утилізувати після використання пацієнтом. GO2Vent здатний забезпечити постійну вентиляційну підтримку впродовж 30 днів.

Дві компанії спільно працюватимуть, щоб швидко реагувати на дефіцит критичного вентиляційного обладнання, потрібного для підтримки дихання пацієнтів. Компанії швидко збільшуватимуть виробництво з приблизно 40 000 вентиляторів у квітні до 150 000-200 000 вентиляторів на місяць у червні. Разом Xerox і Vortran могли б виготовити аж 1 мільйон вентиляторів у найближчі місяці.

Хоча GO2Vent не є заміною для вентиляторів, що перебувають в реанімаційних відділеннях, він широко застосовується в надзвичайних ситуаціях та міжлікарняному транспорті. Зважаючи на брак вентиляторів класу ІСС, медичні працівники використовують такі інструменти та інші технології для підтримки пацієнтів, яким ще не потрібен дихальний апарат для інтенсивної терапії (його можна звільнити для іншого пацієнта).

Деталі: https://www.news.xerox.com/news/Xerox-and-Vortran-Medical-partnering-to-mass-produce-disposable-ventilators

Konica Minolta поширює інновації

Компанія Konica Minolta докладає глобальних зусиль щодо підтримки місцевих громад та допомоги клієнтам у безперервності бізнесу під час пандемії коронавірусу. Технології Konica Minolta відіграють важливу роль у прискоренні надання рішень у складні часи:

  • В Італії Konica Minolta співпрацює з Istituto Italiano di Tecnologia, науково-дослідним закладом в Генуї, та лікарнею Casa Sollievo della Sofferenza в Сан-Джованні Ротондо, Фоджа, за напрямком розробки роботів для надання допомоги пацієнтам та підтримки медсестер і лікарів шляхом проведення базового моніторингу діяльності.
  • Римська лабораторія Konica Minolta Rome Lab стала впливовим джерелом інформації для багатьох національних ЗМІ, публікуючи щотижневий звіт COVID-19 та надаючи щоденний відеоаналіз.
  • Konica Minolta, Inc. пожертвувала $1,2 млн (на БФП та медичне обладнання) для боротьби з пандемією COVID 19 у Китаї, для підтримки громад, уражених вірусом.
  • У Великобританії компанія Konica Minolta Business Solutions (UK) Limited приєдналася до обіцянки C19 Business, щоб допомогти мобілізувати реакцію бізнесу на COVID-19.

Детальніше: https://kmbs.konicaminolta.us/kmbs/about/news-releases/news/km-ac-business-continuity

Власники обладнання HP об’єдналися задля боротьби з COVID-19

Постачальники послуг друку HP Inc. мобілізують промислові об'єкти по всьому світу для постачання друкованої продукції для боротьби з пандемією COVID-19. Чимало компаній працюють з обмеженим персоналом, щоб дотримуватися рекомендацій місцевих органів охорони здоров’я, переробляючи виробничі лінії для підтримки цих зусиль.

 Картки вдячності для китайських лікарів на передовій лінії COVID-19

Серед продуктів, які виготовлялися на обладнанні HP:

  • паковання та етикетки на ліки, антисептики, вологі серветки, маски та набори для тестування;
  • вивіски для центрів тестування, аптек, лікарень та супермаркетів, будинків, де проживають люди на самоізоляції;
  • наклейки на захисні екрани в прикасових зонах супермаркетів;
  • 40 000 “Дякую” - білети зі словами вдячності лікарям, які працювали в Ухані впродовж більш ніж 2 місяців

Детальніше: https://press.ext.hp.com/us/en/press-releases/2020/graphics-printers-mobilize-globally-to-support-public-health.html