Softproofing Network від Stora Enso — це хмарне рішення цифрової перевірки, яке створює точні кольоропроби на моніторі для перевірки та затвердження за години, а також робить цифрову кольоропробу доступною для кожного.

Мартін Сторм, технічний менеджер з продажу Stora Enso:

«Порівняно зі звичайними шляхами перевірки якості, якими ми користуємося впродовж останніх 20-30 років, Softproofing Network набагато швидша. Застосовуючи м’яку перевірку, наші клієнти не лише економлять на витратах на доставку та відрядження, але й можуть заощадити від двох до п’яти тижнів, бо бачать зміни у матеріалах одразу».

Мартін Герке, віце-президент з технічних продажів Stora Enso:

«Коли мене вперше познайомили з Stora Enso, я запитав себе, чому один з найбільших виробників паперу в Європі хотів би просувати цифрову перевірку, — говорить Ден Колдуелл, президент ICScolor, Inc. — Stora Enso має технічний ресурсний центр, глибокі знання додрукарської підготовки та друку. Компанія розуміє, що точне кольоровідтворення потрібне для якісного друку накладів, і Remote Director — це єдине рішення, яке задовольняє потреби нашого партнера, включаючи імітацію паперу Stora Enso, що використовується в друкарській машині. Наші презентації на virtual.drupa будуть зосереджені на технічних послугах». Послуга м’якої кольоропроби тепер пропонується як віддалена хмарна послуга, яку можна використовувати в будь-якій точці світу. Ми зможемо показати на наших сесіях, як саме вона працює».

Колдуелл робить висновок: «М’яка кольоропроба від Stora Enso працює на основі Remote Director, і ми з нетерпінням чекаємо можливості бути разом на події virtual.drupa. Наше рішення повністю цифрове, економить час та витрати та сприяє збереженню довкілля».