ЦДМ призначена для виготовлення коротких і середніх накладів гофропаковання, оснащена друкувальними голівками Kyocera та працює в колірній гамі CMYK, пристрій здатний задруковувати гофроматеріали з роздільною здатністю 600х600 dpi. Подача заготівок здійснюється за допомогою сервоприводного cамонакладача з нижньою подачею листів і вакуумної транспортної стрічки.

Безпосередньо перед друкарським модулем встановлено системи контролю й очищення поверхні листів. Нова розробка заснована на технологіях платформи струменевого друку Domino Generation 6, на базі якої функціонує понад 1000 друкарських систем Domino по всьому світу. Один з ключових компонентів платформи — автоматизована система очищення друкувальних голівок i-Tech CleanCap, що дає змогу помітно скоротити час їхнього обслуговування.

Модуль рециркуляції чорнил i-Tech ActiFlow забезпечує стабільне відтворення кольору та високу якість друку. Серед його основних функцій — підтримка постійної температури чорнил і видалення з них мікроскопічних повітряних включень, що негативно впливають на стабільність вильоту чорнильних крапель з сопел друкувальних голівок.

Завдання технології i-Tech Stitchlink — точне вирівнювання та позиціонування друкувальних голівок по всій ширині листа, що дає змогу усунути небажаний ефект смугастості.

Машина працює на універсальних водних чорнилах Domino AQ95, сертифікованих для друку на харчовому пакованні. Особливість чорнил — наявність полімерних мікрочасточок i-Tech PolyM, що забезпечують можливість друку по крейдованим і некрейдованим покриттям без застосування праймера або спеціальних сполучних складів. Остаточне закріплення друкованих зображень здійснюється за допомогою змонтованої в кінці машини ІЧ-сушарки.