Оцінювати результати випробувань гофрокартону на міцність можна буде зі смартфонів

2024-04-04
Гофрокартон

Індійська компанія Presto Stantest, що спеціалізується на виготовленні широкого спектру контрольно-вимірювального обладнання для підприємств гофроіндустрії, презентувала на виставці IntraPac, що відбулася у березні, у місті Велика Нойда, широкий спектр своєї техніки.

Подробнее...


Canon створює рішення для ринку гофропаковання

2024-03-26
Гофрокартон

Canon розробляє струменеву машину для друку чорнилами на водній основі для ринку гофропаковання й збирається ще далі вийти за межі комерційного друку та зміцнює свої позиції в пакувальній галузі.

Подробнее...


Асоціація FEFCO опублікувала посібник з поліпшення енергоефективності гофровиробництв

2024-03-25
Гофрокартон

Матеріал є офіційною збіркою найкращих технічних рекомендацій щодо підвищення енергоефективності гофровиробництв – «Best Practice Handbook for Improved Energy Efficiency». Документ розроблено у співробітництві робочої групи FEFCO Sustainable Manufacturing Workgroup та шведського науково-дослідного інституту RISE, що активно займається питаннями біоекономіки та екології.

Подробнее...


Гвинтівка з гофрокартону вразила відвідувачів SHOT Show

2024-02-19
Гофрокартон

На виставці, яка проходила у Лас-Вегасі з 23 по 26 січня 2024 р., один із експонатів привернув особливу увагу публіки. Це гвинтівка із гофрокартону калібру .50, створена інженерами компанії Packaging Solutions.

Подробнее...


Преміальне пивне паковання з мікрогофрокартону з цифровим друком

2024-02-19
Гофрокартон

Виробник гофрокартонної продукції Durham Box та постачальник преміального алкоголю Northumbrian Gifts з Великобританії розробили ексклюзивне паковання з мікрогофрокартону для комплекту із трьох півлітрових банок місцевого світлого елю Sycamore Gap. Його особливістю стало поверхове нанесення кругової карти місцевих визначних пам’яток за допомогою цифрового друку на машині Nozomi C18000, встановленій на виробничому майданчику Durham Box.

Подробнее...


Перший в історії халф-пайп для скейтборду, успішно виготовлений із картону

2024-02-19
Гофрокартон

Mondi представляє чергову ініціативу, щоб підкреслити цінності своїх матеріалів для тарного картону, які використовуються в повсякденному житті. У партнерстві зі скейтбордисткою Джулією Брюклер Mondi кидає виклик міфам про виробництво паперу, поєднуючи інновації, стійкість і атлетизм.

Подробнее...


Підсумки технічного семінару FEFCO: галузь гофропаковання стала ще більш інтелектуальною та екологічною

2023-11-06
Гофрокартон

1500 представників гофроіндустрії, вкл. виробників та споживачів гофротари, постачальників послуг, обладнання, сировини та комплектуючих, зібралися на технічний семінар FEFCO, який пройшов у французькому Ліоні з 25 по 27 жовтня поточного року під слоганом «Сформуємо наше майбутнє за допомогою інновацій».

Подробнее...


EFI створює центр струменевого друку в Іспанії

2023-10-18
Гофрокартон

Компанія EFI перетворила фабрику в Кастельйоні (Іспанія) на демозал світового класу для демонстрації однопрохідного струменевого друку з виробництва паковання, графіки для дисплеїв та певних суміжних ринків.

Подробнее...


International Paper відкриває новий завод з виробництва гофропаковання

2023-09-19
Гофрокартон

International Paper відкрила найновіший сучасний завод з виробництва гофропаковання в Атглені (штат Пенсильванія, США). На новому підприємстві вартістю $100 млн створено понад 100 робочих місць на виробництві в Атглені та навколишніх громадах.

Подробнее...


Оголошено дати проведення міжнародних конференцій асоціації ICCA

2023-08-19
Гофрокартон

Керівництво Міжнародної Асоціації виробників гофротари ICCA (International Corrugated Case Association) поінформувало про дати проведення чергових конференцій, які проводяться щодвароки.

Подробнее...