Kornit Digital представить екологічні рішення на Texprocess 2024

2024-04-22
Друк на тканині

Kornit Digital готує демонстрацію цифрового друку та інтегрованого портфоліо робочих процесів на виставці Texprocess 2024. Центральним елементом експозиції стане система Kornit Presto MAX, яка дає змогу друкувати на будь-якому типі тканини від бавовни та поліестеру до деніму та шкіри.

Подробнее...


PUMA випускає колаборацію із PlayStation

2024-04-20
Друк на тканині

У флагманських магазинах PUMA та у низки рітейлерів з 18 квітня з’являться футболки, худі, шорти, сумки та кросівки, з принтами у стилістиці PlayStation. PUMA і Sony PlayStation анонсують колаборацію, завдяки якій фанати брендів зможуть купити яскравий одяг для геймерів. У колекції представлений досить широкий продуктовий ряд: від кросівок та сумок до худі, футболок та шортів.

Подробнее...


Epson підвищує ефективність виробництва та продуктивність текстильних друкарень за допомогою двох нових промислових сублімаційних принтерів

2024-04-04
Друк на тканині

Останнім часом ринок цифрового текстилю стрімко зростає, і, за прогнозами, у 2024 р. його обсяг сягне майже $3,4 млрд, причому частина цього зростання відбудеться за рахунок впровадження цифрових робочих процесів. Щоб допомогти задовольнити цей зростаючий попит, Epson вивела на ринок два нових промислових сублімаційних принтери SureColor® серії F, розроблені для досягнення як промислової надійності, так і цілодобової продуктивності за низької загальної вартості володіння.

Подробнее...


DGI і d.gen виставлять на FESPA два сублімаційні принтери

2024-03-19
Друк на тканині

FESPA в Амстердамі — це перша виставка, в якій DGI бере участь після того, як DGI та d.gen стали однією родиною. Корейські виробники представляють сублімаційні принтери Poseidon II та Hercules II.

Подробнее...


Милий будинок від Cozmo та Kornit

2024-03-18
Друк на тканині

Інтернет-бренд меблів Cozmo презентував нову колекцію принтів спільно з дизайнерським агентством Raw-Edges та Kornit Digital, випустивши низку предметів домашнього декору, виготовлених із текстилю з цифровими принтами. Колекція Home Sweet Home, розроблена Raw-Edges, що включає чохли для диванів, подушки та штори, буде представлена у виставковому залі Cozmo у Лондоні з 13 по 17 березня 2024 року.

Подробнее...


Mimaki запускає екологічне двоетапне рішення для друку на текстилі TRAPIS

2024-03-15
Друк на тканині

Mimaki Europe, провідний постачальник промислових струменевих принтерів, ріжучих плотерів і 3D-принтерів, оголошує про комерційний випуск системи текстильного пігментного трансферного друку пігментного текстильного трансферу TRAPIS. Після попереднього перегляду технології на ITMA 2023, ця комерційна версія, яка буде доступна пізніше цього року, є екологічно чистим та простим в експлуатації рішенням для текстильних застосувань – заощаджуючи майже 90% стічних вод порівняно з традиційними методами.

Подробнее...


На FESPA Global Print Expo 2024 Berger Textiles представляє лінійку текстилю з частково перероблених матеріалів EVO.

2024-03-14
Друк на тканині

Berger Textiles, провідний світовий постачальник текстилю для широкоформатного цифрового друку, інтер’єрного декору та одягу, представляє EVO, розширений асортимент текстилю, сертифікованого GRS, який охоплює всі програми Soft Signage як частину ширшого Маніфест сталого розвитку на виставці FESPA Global Print Expo 2024 (Амстердам, 19-22 березня 2024 р.).

Подробнее...


Epson виводить на ринок новий пігментний принтер Monna Lisa ML-13000

2024-03-04
Друк на тканині

На додаток до семи кольорових пігментних чорнил у новому продукті використовуються три типи функціональних чорнил: «агент для попередньої обробки», «агент для нанесення покриття» та «барвник».

Подробнее...


Бібліотека кольорів Archroma включена до ПЗ Pointcarre

2024-02-26
Друк на тканині

Компанії Archroma та Pointcarre повідомили про результати своєї співпраці у сегменті рішень для цифрових робочих процесів під час друку на текстилі.

Подробнее...


Ricoh представить на FESPA нові рішення для цифрового друку на текстилі

2024-02-10
Друк на тканині

Ricoh представить на виставці FESPA 2024 в Амстердамі нові рішення для постачальників послуг цифрового текстильного та широкоформатного друку: DTG-принтери Ri 1000X з покращеною продуктивністю та Ri 4000 з вбудованою технологією Enhancer, що усуває потребу попередньої обробки текстилю. Ri 4000 виконує процес попередньої обробки автоматично, використовуючи нещодавно розроблені чорнила Ricoh (4 картриджі CMYK, 2 White і 4 Enhancer).

Подробнее...