EFI Cubik з мінеральними чорнилами дає змогу друкувати на будівельних матеріалах

2023-12-10
Вертикальні ринки

EFI оголосила, що компанія Concord Flooring, розташована в Короні (Каліфорнія, США), є однією з перших компаній у світі, яка запровадила EFI Cubik з мінеральними чорнилами, інноваційне цифрове однопрохідне рішення для друку на дереві. Технологія EFI Cubik пропонує унікальну концепцію фарбування та декорування твердої дерев’яної підлоги, дощок для дверей і панелей для меблів і шаф.

Подробнее...


Durst виходить на ринок 3D

2023-12-08
Вертикальні ринки

D3-AM, дочірня компанія Durst Group, представила на виставці Formnext технологію 3D-друку Micro Particle Jetting і призначена для виробництва кераміки. Система друку LABII компанії D3 дає змогу безпосередньо друкувати висококонцентровані суспензії на водній основі практично з будь-яким розміром і розподілом частинок. Після спікання утворюються складні та щільні компоненти, які нині не виробляються жодним іншим існуючим методом.

Подробнее...


Машини для друку 5 нм чіпів Canon продаватиме в десять разів дешевше за ASML

2023-11-17
Вертикальні ринки

Представники японського виробника пояснили, що таке обладнання буде приблизно в десять разів дешевшим за системи для випуску 5 нм чіпів від ASML, а також споживатиме в десять разів менше електроенергії.

Подробнее...


Найбільші рекламодавці світу відмовилися від реклами в X

2023-11-14
Вертикальні ринки

За даними консалтингової компанії Ebiquity, більшість провідних рекламодавців світу припинили купувати рекламний простір на платформі X після її придбання Ілоном Маском, власником Tesla і SpaceX. Ebiquity, що спеціалізується на аналізі ефективності реклами, зафіксувала різке падіння інтересу до платформи X серед своїх клієнтів.

Подробнее...


Корпорація Komori засновує Центр розвитку елементарних технологій друкованої електроніки

2023-11-10
Вертикальні ринки

Komori Corporation створила Центр розробки елементарних технологій друкованої електроніки на території заводу Цукуба в Японії для розробки елементарних технологій для друкованої електроніки (PE). Komori розглядає бізнес друкованої електроніки як перспективний.

Подробнее...


Зростаюча важливість енергозбереження

2023-11-08
Вертикальні ринки

Власники фотоелектричної сонячної системи тепер можуть використовувати новий Heidelberg Amperfiefd Wallbox connect.solar для заряджання електромобіля як у сонячні дні з високим генеруванням фотоелектричної енергії, так і в похмурі — з низьким її генеруванням. Процес значно простіший, ніж із стандартними настінними боксами, що використовувалися раніше.

Подробнее...


Над Тауерським мостом розвісили гігантську футболку

2023-10-13
Вертикальні ринки

Футбольний клуб «Челсі» та Nike повісили гігантську футболку на Тауерський міст. Запустити цю рекламну акцію допомогли креативні команди The Berry і CFC.

Подробнее...


Xerox продала бізнес з виробництва металевих домішків Elem Additive Solutions компанії ADDiTEC

2023-08-17
Вертикальні ринки

Xerox оголосила про цю угоду 14 серпня. Нагадаємо, що раніше (на початку цього року) компанія передала PARC SRI International і продала канадський дослідницький центр Xerox компанії Myant Capital Partners. У Xerox заявили, що ці угоди були укладені, оскільки компанія зосередила стратегічні пріоритети та інвестиції в інновації на основних можливостях і пропозиціях, включаючи послуги друку, ІТ- та цифрові послуги.

Подробнее...


Компанію Цукерберга щодня штрафуватимуть на сотню тисяч доларів: в чому причина

2023-08-14
Вертикальні ринки

Meta більше не може збирати дані користувачів у Норвегії і використовувати їх, щоб націлювати на них рекламу. Норвегія щодня штрафуватиме компанію-власника Facebook на 1 мільйон крон (близько $98,5 тис.) на день за порушення конфіденційності. Штрафи накладатимуть починаючи з 14 серпня, повідомляє Reuters.

Подробнее...


Stratasys та її технологія прямого тривимірного друку на текстилі

2023-07-09
Вертикальні ринки

Багато років тому Пако Рабан, який зробив чимало відкриттів у світі моди, придумав робити сукні зі скріплених між собою металевих і пластикових деталей — кілець і пластин, які стали серцем його колекцій кінця 1960-х.

Подробнее...