«Come to Ukraine: there’s so much to do»

2023-01-23
Printers Against War

Це заголовок, який змушує зупинитися і задуматися. «Квазітуристичні» сюжети – це кампанія лондонської агенції Pablo для United24, організації, започаткованої президентом України Володимиром Зеленським, для збору благодійних пожертв на підтримку України.

Подробнее...


Європейські політики пропонують запровадити кримінальну відповідальність за бізнес із росією в обхід санкцій

2022-12-06
Printers Against War

2 грудня Європейська комісія висунула пропозицію запровадити кримінальну відповідальність за порушення санкцій ЄС щодо росії. Пропопонується кваліфікувати такі порушення, як «серйозні кримінальні злочини». Єврокомісари планують запровадити таку відповідальність для бізнесменів, які бажають торгувати з російськими компаніями:

Подробнее...


ЄС заборонила імпорт сталі, деревини та паперової продукції з росії

2022-10-07
Printers Against War

Євросоюз може повністю заборонити ввезення сталі, деревини та паперової продукції відповідно до нових санкцій щодо росії.

Подробнее...


Зруйновано гофровиробництво у Камишевасі

2022-09-26
Printers Against War

20 вересня російські окупаційні війська завдали двох ракетних ударів із зенітно-ракетного комплексу С-300 в районі селища Камишеваха, неподалік Запоріжжя. Ракети потрапили у будівлю приватного підприємства та фермерське господарство. Постраждалих немає.

Подробнее...


Німецькі виробники пластикового паковання та плівок закликають уряд зупинити зростання цін

2022-09-05
Printers Against War

Кожен п’ятий виробник пластикового паковання у Німеччині перебуває у стані кризи. Нещодавнє опитування, проведене німецькою асоціацією пластикового паковання та плівок IK Industrievereinigung Kunststoffverpackungen e.V. серед 300 компаній-членів показав, що високі витрати на електроенергію досягли рівня, що загрожує існуванню кожної п’ятої компанії в галузі.

Подробнее...


Європейські виробники паперу та картону попереджають про паливну кризу

2022-08-05
Printers Against War

Німецька компанія Feldmuehle має намір у короткий термін перевести виробництво паперу з газового палива на легкий мазут. А федерація CEPI (Конфедерація європейської паперової промисловості) попереджає про можливі перебої у постачанні паперу та паковання, якщо в Євросоюзі буде запроваджено обов’язкове скорочення споживання енергії.

Подробнее...


Стільці з гофрокартону

2022-07-31
Printers Against War

Київський картонно-паперовий комбінат повідомив про початок виробництва стільців з гофрокартону. Вони можуть слугувати ще і як приліжкові столики для особистих речей.

Подробнее...


«Нова пошта» та ККПК — партнери

2022-07-26
Printers Against War

Київський КПК і Гуманітарна пошта України від компанії «Нова Пошта» об'єднали зусилля для надання допомоги тим, хто її потребує.

Подробнее...


Koenig & Bauer позбувається російських впливів

2022-07-19
Printers Against War

Через дефіцит газу, що назріває, німецький виробник Koenig & Bauer вже кілька місяців інтенсивно працює над тим, щоб стати незалежним від трубопровідного газу.

Подробнее...


Дитинство без війни

2022-06-19
Printers Against War

Компанія «Юнайтед Форест» відгукнулася на прохання проєкта «Дитинство без війни» і консульства України в Анталії, куди було евакуювано близько 1500 дітей з України, надати книги для забезпечення дозвілля діток і їх залучення до читання українською.

Подробнее...