Lecta співпрацює з Червоним Хрестом у наданні допомоги Україні

2022-05-30
Printers Against War

Внаслідок агресії росії понад 18 мільйонів людей, за підрахунками Червоного Хреста, потребують допомоги в Україні чи за її межами.

Подробнее...


Київський КБК під час війни надаватиме гуманітарну допомогу 500 тис. грн щомісяця

2022-05-22
Printers Against War

Благодійний фонд «Картонник» допомагатиме переселенцям, медичним установам, волонтерським та благодійним організаціям та іншим постраждалим від військових дій.

Подробнее...


Засідання WPO на Ipack-Ima у Мілані

2022-05-10
Printers Against War

На початку травня в Мілані проходила виставка процесів переробки та пакування Ipack-Ima. Під час цієї виставки проводила перші «живі» заходи Всесвітня Пакувальна Організація WPO. Це — нагородження переможців конкурсу WorldStar 2022 та засідання Ради директорів WPO, на якому одним з питань порядку денного було голосування за запропоновану Європейським Консорціумом Пакувальних Інститутів (EPIC) резолюцію щодо засудження війни росії проти України.

Подробнее...


Elopak відновлює виробництво паковання в Україні

2022-05-10
Printers Against War

У квітні Elopak (Норвегія) відновила дрібносерійне виробництво паковання на заводі в Фастові. З 24 лютого робота підприємства була призупинена через військове вторгнення РФ. Одночасно компанія Elopak вийшла з російського ринку.

Подробнее...


Новий виклик для пакувальної промисловості

2022-05-06
Printers Against War

У нещодавній доповіді Wood Resources International (WRI) прогнозує, що Європа нестиме тягар скорочення ринку пиломатеріалів як у короткостроковій, так і в довгостроковій перспективі через війну в Україні. Група прогнозує глобальні збої в постачанні пиломатеріалів, панелей, деревних гранул, колод, тріски, целюлозно-паперової продукції, від котрих постраждають Європа, Китай та США.

Подробнее...


Infigo запустила Fitness Challenge, щоб зібрати кошти для України

2022-04-28
Printers Against War

Фахівець із веб-друку Infigo зібрав для України £2500 після завершення групового фітнес-завдання компанії. Алекс Боуелл, директор з технічних операцій Infigo, спочатку планував подолати 2500 км (відстань від Лондона до Києва) на велосипеді, проплисти, пробіжати чи пройти. Однак, швидко досягнувши цієї мети на півдороги, Алекс підняв планку.

Подробнее...


Київський КПК запускає виробництво гофроліжок для волонтерських центрів

2022-04-22
Printers Against War

У центрах тимчасової ночівлі для біженців не завжди встигають облаштувати відповідні умови для великого потоку людей. Це величезна незручність, особливо для вагітних жінок, людей похилого віку, з проблемами здоров’я тощо.

Подробнее...


Avery Dennison продовжує допомогати Україні

2022-04-20
Printers Against War

Співробітники Avery Dennison в Ізраїлі приготували продуктові посилки для новоприбулих сімей з України. За підтримки Avery Dennison команда придбала продукти харчування, які потім були організовані та запаковані волонтерами для доставки до місцевого еміграційного цінтру в сусідньому місті Нагарія.

Подробнее...


«Щодня з’являється дедалі більше історій»

2022-04-18
Printers Against War

Як Avery Dennison та її співробітники простягають руку Україні

Подробнее...


Ситуація в Україні потребує дій

2022-04-18
Printers Against War

Працівники фабрик Raflatac у Польщі як волонтери співпрацюють з місцевими гуманітарними організаціями, що підтримують біженців з України. Працівники фабрики Biskupice та Nova Wieś зібрали засоби першої допомоги, які були передані нужденним українцям у рамках проекту «Пліт для України» організації Czasoprzestrzeń у Вроцлаві.

Подробнее...