Загалом команда Infigo подолала 5011 км за чотири тижні. Алекс зазначив: «24 наших фахівці взяли участь у виклику, це була чудова командна робота. Ми почали бурхливо, але, як і будь-який виклик, не все було просто. Через Covid деякі учасники челенджу відпочивали більше, ніж хотілося б».

Очолив таблицю лідерів Дункан Руарт, аналітик Infigo Design and Support. Дункан проїхав приголомшливі 1002 км, навіть з тижневою перервою для боротьби з Covid. Він сказав: «Хоча я регулярно катаюся на велосипеді, мій середній тижневий показник був набагато вищим, щоб допомогти досягти групової цілі. Я намагався максимально варіювати маршрути, щоб мої поїздки не були занадто типовими».

За словами Дункана, останній день змагань був найважчим: «Я не був упевнений, чи ми досягнемо позначки 5000 км, тому вирішив повернутися із сімейного обіду на велосипеді, додавши ще 65 км до 120 км, які я вже зробив того дня. На жаль, пішов сильний дощ, я отримав два проколи і о 21:00 мене забрали на узбіччі дороги. Але воно того варте».

Алекс Боуелл зазначив, що груповий виклик продемонстрував, чому Infigo є такою особливою компанією: «Це був неймовірний виступ команди, і ми вдячні за підтримку, яку отримали від наших партнерів, клієнтів, а також у світі друку та SaaS. Цей виклик демонструє, що в часи труднощів ми збираємося разом. Ми знаємо, як нам пощастило, що ми маємо свободу виходити на вулицю, кататися на велосипеді чи прогулятися, коли ми хочемо».

На жаль, в Україні такої розкоші немає. Українці змушені покинути свої домівки та все, що їм дорого, через потужні бомбардування та обстріли. «Отже, незважаючи на те, що ми прийняли цей виклик, ми ніколи не втрачали з уваги той факт, що вся справа в зборі коштів для цієї гуманітарної кризи», – сказав Алекс.

Поки виклик завершено, ще є час пожертвувати кошти для постраждалих від війни в Україні: https://www.justgiving.com/fundraising/infigo-ukraine.