Консорціум європейських інститутів паковання закликає до спільних дій на підтримку України

2022-04-11
Printers Against War

Консорціум європейських інститутів паковання (European Packaging Institutes Consortium, EPIC) зробив заяву у відповідь на вторгнення Росії в Україну.

Подробнее...


Чи справедливо вручати нагороди за внесок у сталий розвиток компанії Amcor Packaging?

2022-04-10
Printers Against War

Компанія Amcor Packaging виграла три нагороди Європейської асоціації гнучкого паковання (FPE) за досягнення в галузі рішень складних задач клієнтів, просування сталого розвитку (sustainability) та підвищення загального внеску гнучкого паковання в розвиток ринку паковання.

Подробнее...


«Сьогодні мовчання – це згода на вбивство»

2022-04-08
Printers Against War

Із відкритим листом «Сьогодні мовчання – це згода на вбивство» звернулися до європейської асоціації гнучкого паковання (Flexible Packaging Europe, FPE) Всеукраїнська громадська організація «Украї́нський сою́з промисло́вців і підприє́мців», Федерація роботодавців України, Громадська спілка «Українська асоціація гнучкого пакування»

Подробнее...


IGFA підтримує гуманітарні потреби людей, які постраждали від війни в Україні

2022-03-31
Printers Against War

Члени IGFA (International Graphic Fairtrade Association) проголосували за використання коштів асоціації для підтримки гуманітарних потреб людей, які постраждали від війни в Україні.

Подробнее...


Безкоштовне цифрове поширення

2022-03-26
Printers Against War

Міланська компанія з виробництва та поширення електронних книг та аудіокниг StreetLib запропонувала надавати безкоштовні послуги українським видавцям і письменникам впродовж п’яти років. У відкритому листі Карло Карренью, директор з міжнародного розвитку StreetLib, зазначив, що потреба в українській книжці – нагальна, і настав час, щоб світова видавнича спільнота зробила свій внесок у допомогу. Він запросив інших партнерів співпрацювати з StreetLib і також надавати послуги волонтерам.

Подробнее...


Українські видавці звернулися до польських та литовських партнерів, щоб надрукувати та поширювати книги для понад трьох мільйонів українських біженців, які втекли від війни у ​​своїй країні

2022-03-25
Printers Against War

Деякі українські видавництва (наприклад, «Ранок»), уже почали друкувати у Польщі, тоді як Український інститут книги працює з меншими українськими видавництвами, щоб зібрати готові для друку файли для відправлення друкарям за кордон. Інститут уже має файли приблизно 15 видань, у т.ч. декілька нових книг.

Подробнее...



Книга чи куля?

2022-03-23
Printers Against War

Підготувала: Юлія Різник

Подробнее...



Поки друк – осторонь…

2022-03-14
Printers Against War

Черговий текст, пов’язаний з агресією Росії в Україні та її наслідками, з’явився на порталі журналу Print Business з Великої Британії. Пакувальні та поліграфічні компанії мають інтереси в Росії та продовжують працювати, незважаючи на посилення тиску з боку великих брендів, щоб вони переосмислили свою мовчазну підтримку режиму. По мірі того, як санкції проти російської економіки посилюються після неспровокованого вторгнення країни в Україну, новин від американських чи європейських компаній, які друкують у Росії, замало.

Подробнее...