Global Graphics використовує штучний інтелект у цифровому фронт-енді SmartDFE

2023-09-26
Майбутнє поліграфії

Технологія, яка використовує системи штучного інтелекту для обробки PDF-файлів, запатентована компанією Global Graphics Software. Алгоритми на основі патенту «Методи та системи покращення обробки растрових зображень за допомогою штучного інтелекту» вже впроваджено у цифровий фронт-енд для високошвидкісних промислових струменевих друкарських машин SmartDFE.

Подробнее...


Штучний інтелект почав створювати контент для видавництв

2023-02-15
Майбутнє поліграфії

Американське видавництво TheArenaGroup, яке випускає SportsIllustrated, Parade та Men’sJournal, вперше залучило до підготовки контенту для своїх публікацій ШІ. Програмний продукт для видавництва розробили Jasper та Nota. Як пояснили у видавництві, штучний інтелект потрібен для оптимізації процесів підготовки матеріалів новин.

Подробнее...


Ринок 4D-друку зросте на 43%

2022-08-29
Майбутнє поліграфії

У нещодавно опублікованому звіті компанії Market Research Future прогнозується, що світовий ринок 4D-друку до кінця 2030 р. зросте до півмільярда доларів за темпів зростання 43,1%.

Подробнее...


Mimaki покращує прозорі чорнила для 3D-друку

2022-05-15
Майбутнє поліграфії

Mimaki Europe оголосила про випуск нових прозорих чорнил для 3D-друку — MH-110PCL. Вони призначені для використання із флагманським повнокольоровим 3D-принтером Mimaki зі світлодіодним УФ-затвердінням 3DUJ-553.

Подробнее...


Безпечний 3D-друк рідким металом

2022-03-28
Майбутнє поліграфії

Xerox Elem Additive Solutions і компанія Vertex Manufacturing, що належить PrinterPrezz, оголосили про укладання угоди щодо встановлення 3D-принтера ElemX на підприємстві Vertex та надання послуг контрактного 3D-друку рідким металом. Принтер ElemX використовує технологію рідкого металу від компанії Xerox на основі алюмінієвого дроту. На відміну від багатьох технологій металевого 3D-друку, ElemX вимагає мін. постобробки і тому забезпечує швидший час виходу деталей.

Подробнее...


Epson розробила промисловий 3D-принтер

2022-03-19
Майбутнє поліграфії

Epson (Seiko Epson Corporation) розробила промисловий 3D-принтер, який може використовувати загальнодоступні матеріали сторонніх виробників для міцних високоточних промислових деталей потрібних розмірів та призначення. Подібні апарати призначені для виготовлення деталей різних виробів, що дає змогу їх виготовлювачам максимально підвищити ефективність дрібносерійного виробництва.

Подробнее...


Heidelberg представить друковану електроніку для автобізнесу

2022-02-23
Майбутнє поліграфії

Heidelberg представить низку нових рішень на мюнхенській виставці друкованої електроніки Lopec у березні. Близько двох років тому Heidelberg створила підрозділ з розробки друкарських датчиків на основі фарб та функціональних матеріалів, інвестувавши €5 млн у нову виробничу лінію, оснащену флексографічною друкарською машиною Gallus RCS330 на заводі у Віслох-Вальдорфі.

Подробнее...


Redefine Meat друкує 3D-м’ясо

2022-02-09
Майбутнє поліграфії

Ізраїльський стартап Redefine Meat, що випускає рослинне м’ясо, залучив додаткове фінансування у розмірі $135 млн для просування 3D-стейків у Європі. Нові кошти допоможуть побудувати завод у Нідерландах та мережу із 5000 майданчиків збуту в Європі до кінця цього року.

Подробнее...


Ricoh розробила технологію 3D-друку металом

2021-11-13
Майбутнє поліграфії

Ricoh на виставці Formnext (16-19 листопада) представить нову розробку — 3D-принтер Binder Jet Metal, який використовує власну технологію промислових струменевих друкувальних голівок компанії. Нова 3D-друкарська машина покликана реалізувати амбіції технології струменевого друку для виробництва деталей з високою швидкістю та можливістю роботи з різними матеріалами, вкл. алюміній, для кінцевих деталей.

Подробнее...


Перше у поліграфії сервісне рішення із гібридною реальністю

2021-11-12
Майбутнє поліграфії

HP Inc. розробила рішення HP xRServices на базі окулярів доповненої реальності Microsoft HoloLens 2 для ЦДМ наступного покоління. За словами розробників, вони створили перше у поліграфії рішення, що поєднує віртуальний та реальний світи, в якому клієнти зможуть зв’язуватися з інженерами HP за частки секунди та отримувати консультації з будь-якого питання та на будь-якому етапі виробничого процесу.

Подробнее...