OnPrintShop оголошує про оновлення для різноманітних сегментів друку на drupa 2024

2024-04-20
Автоматизація

OnPrintShop готується до демонстрації прогресу друку через Інтернет з абсолютно новою версією на drupa 2024.

Подробнее...


Xitron включив у свої продукти нову технологію автоматизованого трепінгу IntelliTrap

2024-03-17
Автоматизація

Xitron, дочірня компанія Hybrid Software та розробник продуктів RIP Navigator на базі Harlequin для офсетного, флексографвчного, трафаретного, цифрового та струменевого друку, випустила рішення для автоматизації трепінгу IntelliTrap.

Подробнее...


Onyx Graphics представляє ONYX 24 і ONYX Sync у регіоні EMEA на FESPA 2024

2024-03-13
Автоматизація

Onyx Graphics, Inc. має намір представити ONYX 24 і довгоочікувану ONYX Sync на FESPA 2024. Версія 24 представляє такі функції, як багатошаровий друк, повна інтеграція з мобільними пристроями та розширена гарантія якості друку. Ці інновації демонструють прихильність компанії та її здатність упроваджувати наступне покоління автоматизованих рішень для друку для операторів друку та компаній у всьому світі.

Подробнее...


Hybrid Software випустила Packz, Stepz та iC3D Suite версії 9.5

2024-03-11
Автоматизація

Hybrid Software випустила оновлення ПЗ iC3D Suite (9.5), що включає нові функції для розробки та візуалізації паковання. Ці покращення значно спрощують робочий процес для графічних дизайнерів та операторів препрес при підготовці етикеткової та пакувальної продукції для цифрового, флексографічного та офсетного друку.

Подробнее...


Myth.AI залучив $1,3 млн для розвитку платформи ІІ для створення візерунків та патернів

2023-12-22
Автоматизація

Myth AI — технологічний стартап, що створює інструмент для створення візерунків на основі штучного інтелекту, залучив фінансування у розмірі $1,3 млн для розвитку у Великій Британії та освоєння нових ринків.

Подробнее...



Fiery випускає нову «Цифрову фабрику»

2023-10-10
Автоматизація

Fiery оголосила про випуск нової версії ПЗ Digital Factory RIP, що дає змогу створювати персоналізовану, індивідуальну продукцію з ідеальною точністю кольору за допомогою користувацьких режимів друку та колірних профілів.

Подробнее...


Muller Martini представив книжкові лінії SigmaLine Compact і Antaro Digital

2023-10-04
Автоматизація

Понад 120 поліграфістів побачили, який рівень автоматизації можливий сьогодні на вересневій презентації в Центрі відділу друку Muller Martini. «Спостерігаючи за відвідувачами, можна було відчути переконання в тому, що перед поліграфією відкриваються нові можливості та цікаві бізнес-моделі. Такі заходи, як наш День відкритих дверей, потрібні для демонстрації цього потенціалу», — відзначив генеральний директор Muller Martini Бруно Мюллер.

Подробнее...


Fiery DFEs Power Flagship Ricoh ProTM C9500, переосмислення продуктивності цифрового друку

2023-08-18
Автоматизація

Новий сервер Fiery допомагає клієнтам Ricoh максимально підвищити продуктивність ЦДМ, забезпечити точний колір і скоротити час підготовки до роботи за допомогою інтелектуальної автоматизації.

Подробнее...


Hybrid Software випустила 9 версію PDF-редактора PACKZ

2023-08-11
Автоматизація

Компанія Hybrid Software випустила 9-у версію PDF-редактора PACKZ з поліпшеннями в автоматизації проєктування, управлінні кольором, 3D-візуалізації, розширеними опціями управління трепінгом та низкою інших удосконалень.

Подробнее...