Fiery випускає нову «Цифрову фабрику»

2023-10-10
Автоматизація

Fiery оголосила про випуск нової версії ПЗ Digital Factory RIP, що дає змогу створювати персоналізовану, індивідуальну продукцію з ідеальною точністю кольору за допомогою користувацьких режимів друку та колірних профілів.

Подробнее...


Muller Martini представив книжкові лінії SigmaLine Compact і Antaro Digital

2023-10-04
Автоматизація

Понад 120 поліграфістів побачили, який рівень автоматизації можливий сьогодні на вересневій презентації в Центрі відділу друку Muller Martini. «Спостерігаючи за відвідувачами, можна було відчути переконання в тому, що перед поліграфією відкриваються нові можливості та цікаві бізнес-моделі. Такі заходи, як наш День відкритих дверей, потрібні для демонстрації цього потенціалу», — відзначив генеральний директор Muller Martini Бруно Мюллер.

Подробнее...


Fiery DFEs Power Flagship Ricoh ProTM C9500, переосмислення продуктивності цифрового друку

2023-08-18
Автоматизація

Новий сервер Fiery допомагає клієнтам Ricoh максимально підвищити продуктивність ЦДМ, забезпечити точний колір і скоротити час підготовки до роботи за допомогою інтелектуальної автоматизації.

Подробнее...


Hybrid Software випустила 9 версію PDF-редактора PACKZ

2023-08-11
Автоматизація

Компанія Hybrid Software випустила 9-у версію PDF-редактора PACKZ з поліпшеннями в автоматизації проєктування, управлінні кольором, 3D-візуалізації, розширеними опціями управління трепінгом та низкою інших удосконалень.

Подробнее...


OneVision на Labelexpo 2023: розумна фабрика з потужним ПЗ для автоматизації

2023-07-25
Автоматизація

OneVision пропонує модульне ПЗ Label Automation Suite для ефективних виробничих процесів. Також компанія демонструє автоматизований наскрізний робочий процес спільно з Konica Minolta Business Solutions Europe і MGI Digital Technology.

Подробнее...


Hybrid Software демонструє на Labelexpo Europe інновації для підвищення продуктивності виробництва етикеток

2023-07-25
Автоматизація

У Hybrid Software вважають, що сьогодні складний час для індустрії етикеток на тлі високих цін на енергоносії та субстрати, браку кваліфікованої робочої сили та вищих відсоткових ставок, які ускладнюють придбання обладнання. Роль ПЗ в підвищенні ефективності виробництва важливіша, ніж будь-коли.

Подробнее...


Onyx Graphics, Inc. представила оновлений пакет програмного забезпечення на FESPA

2023-06-07
Автоматизація

На FESPA Global Print Expo Onyx Graphics, Inc. вперше представила європейським клієнтам свій наступний великий випуск ПЗ ONYX. Нова версія забезпечує простий спосіб резервного копіювання, відновлення та управління завданнями друку для швидкого повторного друку.

Подробнее...


Global Graphics Software та Hybrid Software Group представили на Fespa 2023 новий SmartMedia

2023-06-07
Автоматизація

SmartMedia — це набір компонентів, який спрощує процес отримання найкращої якості та кольору від цифрового друку. Він доступний зі SmartDFE, повним пакетом програмного та апаратного забезпечення, який додає друк до повністю автоматизованої розумної фабрики.

Подробнее...


Спіпраця Fiery з Mimaki, Maegis та іншими компаніями на FESPA

2023-06-07
Автоматизація

Fiery, постачальник цифрових інтерфейсів (DFE) і відповідних рішень для автоматизації робочих процесів для ринків графічного мистецтва та промислового друку на FESPA Global Print Expo 2023 представила рішення Fiery DFE, які охоплюють найширший спектр можливостей широкоформатного та спеціального друку.

Подробнее...


Valmet представила шосте покоління вимірювального обладнання для ЦПП

2023-06-01
Автоматизація

Valmet випустила шосте покоління вимірювачів Valmet Residual Measurement (Valmet Polarox6). Нові функції обладнання дають змогу оптимізувати процес відбілювання целюлози та використання реагентів. Також моделі, що відрізняються високою точністю вимірювань, отримали додатковий захист.

Подробнее...