Найбільша газетна мережа США подає позов проти Google

2023-06-26
Вертикальні ринки

Gannett, найбільша газетна мережа США та видавець USA Today, подала до суду на Google за спробу захопити ринок онлайн-реклами шляхом. Gannett стверджує, що Google створив антиконкурентне середовище, маніпулюючи ринком онлайн-реклами: результатом такої антиконкурентної поведінки Google є те, що Gannett та інші медіа організації втрачають свої рекламні доходи.

Подробнее...


3D-друк у високій весільній моді

2023-06-24
Вертикальні ринки

Популярний ізраїльський дизайнер весільних суконь Ада Хейфіц представила нову колекцію, що привертає увагу, із хитромудрими ефектними елементами, створеними з використанням передової технології Stratasys для прямого 3D-друку на текстилі.

Подробнее...


Збільшення потужностей з виробництва полівінілхлориду в Азії

2023-06-11
Вертикальні ринки

За даними GlobalData, Індія має намір зареєструвати найбільше збільшення потужностей з виробництва полівінілхлориду в Азії. До 2027 р. вона забезпечить близько 49% збільшення потужностей у регіоні. 

Подробнее...


Konica Minolta випускає найчутливіший і найшвидший спектрорадіометр

2023-05-25
Вертикальні ринки

Konica Minolta оголосила про випуск в липні 2023 р. спектрорадіометра CS-3000HDR, здатного вимірювати найширший діапазон світності у світі. Цей апарат стане наступником моделі CS-2000A, яка була незамінною при розробці та виробництві різних світловипромінювальних пристроїв, вкл. дисплеї високої чіткості.

Подробнее...


Один із найбільших заводів із виробництва сонячної енергії у Південному Тіролі

2023-05-22
Вертикальні ринки

Durst Group завершила встановлення сучасної установки сонячних панелей у штаб-квартирі в Бріксені (Південний Тіроль, Італія).

Подробнее...


Epson інвестує у виробництво провідних тканин

2023-05-16
Вертикальні ринки

Корпорація Epson через дочірню компанію Epson X Investment (EXI) придбала частку акцій у японському стартапі AI Silk через спільний фонд EP-GB Investment Limited Partnership.

Подробнее...


Нові обрії персоналізації та функціонального текстилю

2023-04-09
Вертикальні ринки

Група Karl Mayer розробила технологічне рішення, що поєднує основов’язальну машину з системою 3D-друку в єдиному процесі.

Подробнее...


Австралійська SYPAQ виробляє військові гофродрони

2023-03-23
Вертикальні ринки

«Безпілотники постачаються у вигляді висічених листів гофрокартону, які можна укладати на піддон, — каже головний інженер SYPAQ Росс Осборн. — Також ми розробили модульну авіоніку та комплекти силових установок, які, сподіваємось, можна буде використати повторно».

Подробнее...


Батареї на лігніні

2023-01-16
Вертикальні ринки

Фіни провели дослідження та з’ясували, що для того, щоб пересадити світ на електромобілі, природних копалин для виробництва батарей не вистачить. А дерев має вистачити. На замовлення Volkswagen Stora Enso спільно з Northvolt працює над створенням твердотільного еко-акумулятора на вуглеці Lignode®.

Подробнее...


L’Oréal придбала частку у компанії Prinker

2023-01-12
Вертикальні ринки

Найбільша у світі косметична компанія L’Oréal придбала міноритарну частку в компанії Prinker Korea Inc, яка виробляє обладнання та матеріали (праймер та чорнила) для тимчасових татуювань. Інвестиції у цю південнокорейську компанію було зроблено через корпоративний венчурний фонд BOLD Business Opportunities for L’Oréal Development. Фінансові умови угоди не розголошуються.

Подробнее...