Струменеві технології у виробництві дисплеїв наступного покоління

2023-01-11
Вертикальні ринки

Pixelligent Technologies представила на виставці CES нові продукти PixJet для виробництва дисплеїв наступного покоління. Струменеві склади, забезпечують чудові оптичні характеристики зі значеннями коефіцієнта заломлення від 1,65 до 1,72. Ці струменеві чорнила застосовуватимуться для виробництва OLED, QLED, MicroLED та 3D дисплеїв, а також продукції для пристроїв доповненої реальності.

Подробнее...


Shirtful впровадив цифрову вишивку Coloreel

2022-12-23
Вертикальні ринки

У співпраці з німецьким дистрибутором ZSK Stickmaschinen Coloreel встановила систему цифрового фарбування ниток у німецького постачальника послуг друку та вишивки на вимогу Shirtful. Shirtful спеціалізується на вишивці на вимогу та цифровому друці на текстилі для B2B та B2C клієнтів.

Подробнее...


Енергетична криза суттєво вплинула на гофроіндустрію Німеччини

2022-12-19
Вертикальні ринки

Німецька асоціація виробників гофрованого картону VDW повідомила про падіння продажів у галузі. За даними організації, доходів сектору за цей період аж ніяк не вистачає, щоб компенсувати різке підвищення цін на гофропапір-основу та енергопостачання.

Подробнее...


Модний дім Dior придбав художню шкіряну майстерню

2022-12-04
Вертикальні ринки

Наприкінці 1980-х років у Тоскані в шкіряному районі стартував промисловий проєкт підприємця Марчелло Татоні й одразу вразив застосуванням незвичайного для того часу способу обробки та друку по шкірі.

Подробнее...


Паперові капсули для кофемашин!

2022-11-27
Вертикальні ринки

Їх представили ринку Huhtamaki та Nespresso (кавовий підрозділ групи Nestlé). Розробка зайняла 3 роки. «Паперова біорозкладна капсула — це прорив, — каже президент і генеральний директор фінської компанії з виробництва харчового паковання та одноразового посуду Huhtamaki Oyj Шарль Холм.

Подробнее...


Німці надають перевагу приватним торговельним маркам

2022-11-23
Вертикальні ринки

За даними аналітичної компанії GfK, за умов інфляції у 3 кв. 2022 р. німецькі споживачі звернулися до приватних торговельних марок продуктів харчування та товарів повсякденного попиту (FMCG). Високий попит та вищі ціни реалізації призвели до непропорційного збільшення продажів у порівнянні з брендами виробників. У окремих категоріях динаміка цін іноді значно різниться.

Подробнее...


Найвища будівля у світі, створена за допомогою 3D-друку

2022-11-08
Вертикальні ринки

Будівля зав. 9,9 м та площею 330 м² надрукована на 3D-принтері провідним забудовником Саудівської Аравії Dar Al Arkan з використанням будівельного 3D-принтера COBOD. Це найвища будівля у світі, надрукована на 3D-принтері.

Подробнее...


Stora Enso тестує асфальтове покриття з в’яжучою речовиною на деревній основі

2022-10-23
Вертикальні ринки

Шведський оператор доріг та інфраструктури Svevia співпрацює зі Stora Enso у сфері укладання екологічно чистого асфальтового покриття.

Подробнее...


Heidelberg представляє нове покоління настінних зарядок для електричних автомобілів

2022-09-28
Вертикальні ринки

Heidelberger Druckmaschinen AG продовжує розширювати портфоліо на ринку технологій зарядки для електромобілів, що зростає, під торговельною маркою Amperfied. На виставці Light + Building дочірня компанія Heidelberg Amperfied GmbH представить нове покоління настінних зарядних станцій модульної конструкції, які можуть інтегруватися до домашніх систем управління енергоспоживанням для використання електроенергії, що виробляється власними силами. Крім того, Heidelberg представить першу безбар'єрну зарядну станцію, що відповідає вимогам супермаркетів, зон відпочинку або ресторанів.

Подробнее...


Agfa представить систему Alussa для друку на натуральній шкірі

2022-09-04
Вертикальні ринки

Основне призначення комплексу – надати будинкам моди, що спеціалізуються на виробах із натуральної шкіри, можливість створювати унікальні персоналізовані зразки, прикрашені кольоровими, фотореалістичними зображеннями. Цілком годиться система і для виготовлення лімітованих ексклюзивних партій шкіряних виробів, оскільки однією з основних її складових є промисловий струменевий принтер Alussa eTU25, що працює зі спеціально розробленим набором кольорових УФ-чорнил iUL10, в т.ч. білим кольором.

Подробнее...