Kornit Digital випустив систему DTG-друку Apollo

2024-02-01
Друк на тканині

Kornit Digital LTD. оголосила про доступність платформи для прямого друку одягу Kornit Apollo. Після ретельної 4,5-річної фази розробки та бета-тестування за участю трьох лідерів галузі, у т.ч. відмінних результатів у виробництві у режимі реального часу у пік сезону, Kornit Apollo відповідає обіцнкам щодо якості, надійності та ефективності.

Подробнее...


Текстильна мікрофабрика Touchpoint Textile буде представлена на виставці drupa 2024

2024-01-29
Друк на тканині

Цифровий текстиль буде на виставці drupa у центрі уваги форуму touchpoint textile, присвяченого інноваційному, повністю пов’язаному ланцюжку виробництва: від дизайну до готового продукту в різних перспективних галузях та бізнес-моделях текстильної промисловості.

Подробнее...


Перший DTF-принтер Mimaki досяг рекордних продажів: продано понад 300 одиниць

2024-01-20
Друк на тканині

Mimaki Europe заявила, що у країнах регіону EMEA продано 300 принтерів DTF (Direct-to-Film) TxF150-75.

Подробнее...


Новий принтер від Epson для прямого друку на одязі та плівці

2024-01-11
Друк на тканині

Epson оголосила про випуск нового принтера SureColor F1070 у лінійці SureColor — гібридного настільного принтера початкового рівня Direct-to-Garment (DTG)/Direct-to-Film (DTF).

Подробнее...


Індійська ColorJet представить цифрові текстильні принтери на виставці SITEX

2023-12-30
Друк на тканині

Компанія ColorJet, провідний індійський постачальник рішень для текстильного друку, оголосила, що представить текстильні принтери VastraJet K2 та SubliXpress Plus на Міжнародній текстильній виставці Surat International Textile Expo (SITEX), що проходитиме з 6 по 8 січня 2024 року в місті Сурат (Індія).

Подробнее...


Нова система нанесення клейового порошку на DTF-плівку від Vastex

2023-12-12
Друк на тканині

Технологія DTF удосконалюється. Так компанія Vastex представила нову систему DTF Powder-to-Film, яка рівномірно покриває плівки клейовим порошком, підвищуючи продуктивність друку та безпеку оператора. Система PDF-100 може працювати з плівками розміром до 406-508 мм і оснащена таймером для отримання повторюваних результатів. «Донедавна багато підприємств, що займаються DTF, наносили покриття на плівку вручну, використовуючи відкриті пластикові контейнери, які піддають персоналу впливу клейового пилу і потребують часу та уваги оператора для отримання надійних результатів, — каже Василантоне. — Система Vastex забезпечує рівномірне покриття без пилу та витоків, скорочуючи кількість відходів та звільняючи персонал для оптимізації виробничого часу».

Подробнее...


Рекордні підсумки ITMA ASIA + CITME

2023-12-09
Друк на тканині

П’ятиденна об’єднана виставка успішно завершилася 23 листопада 2023 р. у Національному виставковому та конференц-центрі (NECC) у Шанхаї. На виставці відбулася демонстрація текстильного обладнання для всього виробничого ланцюжка галузі, вона залучила професіоналів текстильної промисловості, які прагнуть вивчити новітні технології автоматизації та стійкі технології.

Подробнее...


Фольга та гліттер допомогли виграти конкурс Fespa

2023-11-17
Друк на тканині

Компанію Blaxroxx з Таїланду пошановано золотої нагороди у номінації «Спеціальні ефекти на футболках, предметах одягу та інших текстильних виробах» конкурсу Fespa Awards за чудовий принт Yak Thai.

Подробнее...


Xante виходить на ринок DTF

2023-11-17
Друк на тканині

Технологія DTF для перенесення зображень за допомогою друку на трансферній плівці набуває дедалі більшої популярності. Ось і відомий виробник принтерів Xante представив новий DTF-пристрій під своєю маркою.

Подробнее...


Jeanologia пропонує цифрове прання

2023-11-09
Друк на тканині

Іспанська фірма Jeanologia, оновивши своє ПЗ eDesigner для цифрового створення джинсів, позиціонує себе як еталонний партнер в галузі екологічно ефективної цифровізації.

Подробнее...