Xante виходить на ринок DTF

2023-11-17
Друк на тканині

Технологія DTF для перенесення зображень за допомогою друку на трансферній плівці набуває дедалі більшої популярності. Ось і відомий виробник принтерів Xante представив новий DTF-пристрій під своєю маркою.

Подробнее...


Jeanologia пропонує цифрове прання

2023-11-09
Друк на тканині

Іспанська фірма Jeanologia, оновивши своє ПЗ eDesigner для цифрового створення джинсів, позиціонує себе як еталонний партнер в галузі екологічно ефективної цифровізації.

Подробнее...


M&R виходить на ринок DTF-друку із системою Quatro

2023-11-06
Друк на тканині

Технологія DTF (Direct to Film) продовжує активне проникнення на ринок цифрового друку по текстилю. Ось і такий відомий виробник обладнання для текстильного друку як компанія M&R представила свій варіант DTF-рішення — систему трансферного друку Quatro.

Подробнее...


M&R Printing Equipment і Nazdar оголошують про партнерство

2023-10-30
Друк на тканині

M&R Printing Equipment, найбільший у Північній Америці виробник друкарського обладнання для декорування одягу, і Nazdar Ink Technologies, розробник, виробник і інноватор у сфері струменевих принтерів на водній основі, УФ- та сольвент них чорнил, оголошують про ексклюзивну угоду про розробку та постачання на умовах OEM високошвидкісної системи промислового друку Polaris™ для прямого друку на одязі (DTG) M&R та принтера для перенесення прямого на плівку (DTF) Quatro™.

Подробнее...


Експерти розрахували обсяги текстильного друку у світі на десять років уперед

2023-10-28
Друк на тканині

За десять років світовий ринок декорованого у друкований спосіб одягу досягне $99 млрд за середньорічного зростання 12,9%, а результати 2023 р., найімовірніше, виявляться на рівні $29,4 млрд.

Подробнее...


Toyo Printer — двобічний друк на текстилі на виставці Sign & Display Show

2023-10-17
Друк на тканині

Toyo Printer представила на виставці Sign & Display Show у Японії принтер Y1200 для двобічного друку на текстилі. Цей принтер на друкувальних голівках Epson дає змогу друкувати як один і той самий дизайн, так і різні на обох боках тканини.

Подробнее...


Kyocera просуває принтер Forearth у сектор моди

2023-10-05
Друк на тканині

Kyocera повідомляє, що роботу модельєрки Флори Рабітті з використанням тканини, надрукованої на новому текстильному принтері Forearth, було продемонстровано на Тижні моди в Мілані. Флора Рабітті стала фіналістом конкурсу Swiss Textile Awards і пізніше запустила власний модний бренд Florania, який отримав визнання завдяки екологічним моделям з використанням повторно перероблених матеріалів. У 2023 р. Рабітті стала лауреатом премії Camera Moda Fashion Trust.

Подробнее...


Ricoh виводить на ринок комплекси серії Pro DTF 8 та 10

2023-09-29
Друк на тканині

Ricoh офіційно представив два нових принтери для прямого друку на плівці (DtF), які, як повідомляється, дають змогу «простіше, творчіше та економічніше» перетворювати ширший спектр текстилю та матеріалів на декоровану принтами продукцію. Компанія представила комплекси на виставці FESPA, але тоді ще не вирішила остаточно, як їх назвати.

Подробнее...


Uniqlo надрукувала на одязі героїв аніме студії Ghibli

2023-09-22
Друк на тканині

Колекція одягу Uniqlo та найвідомішої в Японії студії аніме Ghibli ексклюзивна, починаючи з географії: можливість придбати речі поширюється лише на Сінгапур та Таїланд. Враховуючи, що шанувальники у творів студії, заснованої в 1985 р. мультиплікаторами Ісао Такахатою та Хаяо Міядзакі, є у всьому світі, рішення Uniqlo виглядає несправедливим. Якщо, звичайно, не було прихованої мети збільшити турпотік у зазначені країни. Насправді ж обмеження пов’язані з участю у розробці принтів тайського дизайнера Каньяда Пхатана.

Подробнее...


Hello Kitty та «котячі» кросівки adidas

2023-09-19
Друк на тканині

Юко Сіміцу, засновник японської компанії Sanrio, вигадав білу кішечку з рожевим бантом Кіті Ховаіто, яка стала центральним персонажем культового бренду Hello Kitty. Незабутня аж з 1974 р. любов до пов’язаних із цим речей постійно виливається в чергові креативні проєкти.

Подробнее...