ТАНЦЮЮТЬ УСІ!

Decal Doodle з Фейргоупа (штат Алабама), виготовив графіку весільного танцполу (мал. 1) на 54-дюймовому принтері-каттері Roland DG TrueVIS VG2-540.

Сюжет був розроблений Amber Ivey Fine Art і надрукований на 6 мм вініловій плівці Rad Grafix для оформлення стін. Організатор весіль Jenna Laine Weddings працювала з дизайнерською та флорістичною компанією Wildflowers Fairhope, щоб створити розкішне квіткове середовище. Намет в оренду надала компанія SOHO Event Rentals.

Малюнок 1. Весільний танцпол

THE HOLE TRUTH

Компанія Affix of Japan створила макет кришки люка (мал. 2), надрукувавши текстуру на картоні за допомогою УФ-принтера swissQprint Nyala. Текстурний друк з глянсовим покриттям (друк лаком) надає поверхні реалістичного вигляду.

Малюнок 2. Друкований макет кришки люка

ЗІ ЗГАДКОЮ ПРО «ЄВРО-2020», ЩО НЕ ВІДБУВСЯ

Британська компанія Links Signs, що базується в Гастінгсі, створила серію привабливих зображень (мал. 3) на станціях лондонського метро, щоб відзначити футбольний турнір Євро-2020 (мав відбутися в рік пандемії, але був відкладений).

Стадіон «Уемблі» був одним із місць, обраних для проведення турніру, і щоб відзначити цю особливу подію, Transport for London (TfL) звернувся до Links Signs для створення серії тематичної графіки, яка супроводжувала б уболівальників під час їхньої подорожі Лондоном до стадіону.

Графічні зображення розмістили на залізничних станціях King’s Cross і Paddington, а також на станціях метро Baker Street, London Bridge і Wembley Park. Links Signs працювала з комерційною командою TfL та її агенцією, щоб створити серію інноваційних і привертаючих увагу настінних малюнків, а також графічних зображень футбольного поля.

Всю графіку було надруковано на полімерному самоклейному вінілі Drytac Polar Grip у поєднанні з Drytac Interlam Pro Emerytex, який повністю схвалений TfL і має всі потрібні сертифікати щодо вогнестійкості та ковзання та рейтинги для громадських місць.

Малюнок 3. Фінал на «Уемблі»: справжній ефект присутності

Links Signs використовувала для друку принтер HP Latex 570 і розміщувала графіку впродовж п’яти ночей.

ART-ІНСТАЛЯЦІЯ

Компанія Premier Graphics (спеціалізація – дизайн та поліграфія) з Річмонду (Британська Колумбія, Канада) створила привабливу графіку для художньої інсталяції доповненої реальності (AR) на мосту Камбі-стріт у Ванкувері (мал. 4). Проєкт втілив у життя бачення художниці Джесіки Енджел, яка хотіла поєднати яскраву графіку з доповненою реальністю, щоб «розширити» міст Камбі-стріт на 19 000 квадратних футів.

Ця публічна арт-інсталяція взяла участь у Ванкуверському виставковому бієнале.

Енджел створила величезну двовимірну вінілову «фреску», яка огортала пішохідну доріжку, опорні колони та нижню частину мосту. Завдяки доповненій реальності організаторам проєкту вдалося просунутися ще далі: перехожих заохочували завантажити додаток Ванкуверського бієнале та тримати телефон під час прогулянки доріжкою, що відкривало абсолютно новий вимір, трансформуючи частини інсталяції.

Premier Graphics скористалася білою самоклейною плівкою Drytac Polar Grip для друкованих плівкових частин інсталяції, а також накладною плівкою Drytac Interlam Pro Emerytex для підлоги та чутливою до тиску накладною плівкою Drytac Interlam Pro Matte для колон і стелі.

Малюнок 4. Яскрава графіка  з доповненою реальністю на мосту Камбі-стріт у Ванкувері

Всі зображення були надруковані на HP Latex R1000 Plus.

НЕВРАЗЛИВИЙ НОСІЙ, ЩО ПІДТРИМУЄ РУХ ТРАНСПОРТУ!

FloorSignage нещодавно вивела на ринок DriveOn Graphics, широкоформатний друкований носій, призначений для нанесення на поверхні, які підтримують рух транспортних засобів і пішоходів (мал. 5). Це світловідбиваючий цифровий носій для друку, який можна наносити безпосередньо на вулиці, стоянки та під’їзні шляхи, забезпечуючи автомобілістам і пішоходам чіткий візуальний зв’язок у повному кольорі та зберігаючи суворий рух транспортних засобів і пішоходів.

Графіку DriveOn можна вирізати за потрібною формою та використовувати як стрілки повороту, символи та інші повідомлення для контролю дорожнього руху та узбіччя.

Цей матеріал має білий матовий колір і застосовується для друку на планшетних та гібридних латексних та УФ-принтерах.

Малюнок 5. DriveOn Graphics, широкоформатний друкований носій, призначений для нанесення на поверхні, які підтримують рух транспортних засобів і пішоходів