Всі нові функції та оптимізації доступні в рамках передплати.

Основні нові можливості оновлення CorelDRAW Graphics Suite:

  • креативні шаблони дизайну та навчальних проектів. Безліч нових шаблонів дизайну та навчальних проектів допоможуть користувачам підвищити творчий потенціал та покращити навички графічного дизайну;
  • інструмент масштабування. Цей новий інструмент забезпечує гнучкість та точність при масштабуванні об'єктів;
  • поліпшений робочий процес експорту. Спрощення робочого процесу експорту дозволяє ще швидше досягти оптимальних результатів;
  • поліпшення за запитами користувачів. Передплатники тепер отримують, крім іншого, підтримку формату файлів WebP та покращення продуктивності пакета.

Оновлення йдуть одразу за випуском нового електронного навчального ресурсу CorelDRAW Academy, покликаного допомогти передплатникам CorelDRAW Graphics Suite розвинути навички графічного дизайну та розкрити творчий потенціал. Курси CorelDRAW Academy безкоштовні для всіх клієнтів з передплатою або планом обслуговування. Програма пропонує модульне навчання, де основна увага приділяється реальним сценаріям.

Це надає користувачам додаткову допомогу у реалізації повсякденних дизайнерських проєктів та нових методик. Передплата CorelDRAW Graphics Suite — це більш гнучкий спосіб залишатися в курсі останніх подій, завдяки доступу до ексклюзивних нових функцій, контенту та удосконалень, а також підтримці новітніх технологій. CorelDRAW Graphics Suite доступний для Windows, macOS, web, iPad та мобільних пристроїв з локалізованим на низку мов інтерфейс.