Також на стенді будуть представлені рішення для екологічного паковання (фарби на водній основі або УФ-світлодіодні фарби, а також гібридні рішення для комбінованих ліній CI).

Компанія Koenig & Bauer Kammann продемонструє свій новий промисловий струменевий принтер K15 Q-SE для декорування циліндричних та конічних ємностей зі скла, пластику та металу. Kammann K15 Q-SE є напівавтоматом, який можна комбінувати з трафаретним верстатом або струменевим принтером. Машина дає змогу друкувати на круглих, овальних та прямокутних предметах – існує 3 типи тримачів, що відповідають довжинам до 280 мм, 350 мм та 450 мм.

K15 Q-SE складається із стандартного друкарського пристрою, паралельного друкарського пристрою для виконання «цифрового рельєфу» та тандемного струменевого друкарського пристрою для високої продуктивності при декоруванні циліндричних виробів. Крім того, доступні різні опції (УФ-затвердіння, нагрівання для термопластичних фарб та подача повітря для роботи з порожнистими пластиковими виробами).

Також команда Kammann продемонструє мобільну станцію гарячого тиснення K29 S для перенесення фольги на циліндричні та конічні ємності.