PageWide призначена для виконання широкого спектру завдань, вкл. комерційний, видавничий та транзакційний друк на крейдованому та некрейдованому папері.

Друкуючи зі швидкістю до 244 м/хв. у монохромному та кольоровому режимах у режимі Performance, ЦДМ забезпечує друк понад 400 000 стор./год. у повнокольоровому режимі.

Друк на рулонах завш. 106 см забезпечує гнучкість для виробництва ширшого спектру додатків на різних типах та форматах носіїв, даючи клієнтам змогу розвивати бізнес.

HP PageWide Web Press T485 HD із чорнилами HP Brilliant Ink доступна як модернізація існуючих друкарських машин серії PageWide T400 та для нових замовлень. Вихід на ринок очікується у першій половині 2023 року.

Також компанія HP повідомила, що у французькій компанії DataOne (входить до складу Groupe Diffusion Plus, яка пропонує рішення для трансакційних та цільових маркетингових програм) відбулася одна з перших інсталяцій HP PageWide Advantage 2200. HP PageWide Advantage 2200 зі швидкістю повнокольорового HD-друку 150 м/хв. дасть змогу DataOne вийти в нові сфери бізнесу.

Цікаво, що на струменевих ЦДМ PageWide Web Press видрукувано вже 750 млрд сторінок.