«Ми виставляємо на виставці обладнання, яке привозимо з Європи. Окрім офсетного та флексографічного устаткування, особливе місце серед нашої продукції займають пакеторобні машини. Їх нещодавно почали ввозити в Україну. Вони слугують для виготовлення пакетів, наприклад, для хлібу, борошна і цукру і є заміною поліетиленовим пакункам, від яких у Європі відмовилисяі. До того ж ми привезли наші розробки для флексографічного друку, різні опції для очищення валів і т.д. Також ми демонструємо на виставці обладнання для виготовлення твердої палітурки.

Два останніх роки «Містраль» не брала участь в виставці. Хоча до того була справжнім аборигеном, займаючи стенд чимало років поспіль.

Наша компанія існує з 1995  року, і виставка стає нам у нагоді для того, аби побачити колег і знайомих з усіх регіонів України. Втім порівнюючи з 2008 роком, виставка 2011 р. чомусь дуже слабка.

Про результати говорити зарано. Може бути безліч контрактів, а може з’явитись один єдиний клієнт за три дні і викупити все представлене обладнання».