«Ми хочемо мати першість за технологіями, — каже генеральний директор Progroup Максиміліан Хайндль. — Тому працюємо з такими виробниками обладнання, як BHS Corrugated, і тестуємо нові машини».

На гофроагрегаті BHS, що діє на PW14, вперше встановлено новітній 3,35-метровий гофропрес Modul Facer® MF-A. Лінія працює зі швидкістю 400 м/хв. і може виробляти будь-які типи гофрокартону, зокрема, три- та п’ятишаровий гофрокартон Next Board® профілів B, C та E у будь-яких комбінаціях. Це гофрокартон, для виробництва якого потрібно менше енергії та сировини, але при цьому він має більшу міцність, ніж звичайний. Скорочення викидів CO₂ під час випуску Next Board® — приблизно 26%. Також на PW14 розташований повністю автоматизований багатоярусний склад заввишки 32 м із чотирма автоматичними кранами на більш ніж 14 тис. осередків. На складі може зберігатися дводенний обсяг випуску гофрокартону.

Поруч із PW14 побудував своє друге підприємство польський виробник паковання Gatner Packaging (до грудня 2022 р. – Janmar Centrum). Компанії багато років успішно співпрацюють на майданчику в Тщиниці: Progroup постачає Gatner листовий гофрокартон, а той переробляє його на паковнаня, заощаджуючи на логістиці.

PW14 — третє підприємство з випуску гофроліста Progroup у Польщі та дванадцяте у світі.