Жан де Рок, директор з маркетингу та зовнішніх зв’язків Esko: «Працюючи з асоціацією FEFCO багато років, ми пишаємося тим, що завжди допомагали у розробці нових версій її стандартів. Наша компанія стала першою на ринку, що адаптувала своє ПЗ під вимоги нової версії каталогу, впровадивши в нього вимоги нових стандартів, що параметрично налаштовуються».

Функціональні конструкції, що адаптуються до конкретних завдань, дуже важливі при розробці паковання. Зручні конструктиви, що дають змогу швидко змінювати значення ключових параметрів та одночасно є стандартизованими, економлять час на проєктування та скорочують кількість можливих помилок.

У результаті, до складу оновленого пакету Esko ArtiosCAD впроваджено бібліотеку конструкцій FEFCO, у якій користувачеві пропонується конкретне вирішення завдань, вкл. потужні функції параметричної перебудови коробок і створення нових геометричних рішень.

Для реалізації такого підходу активно використовувалися можливості тривимірного проєктування. Це стало особливо важливим за нових умов, що визначаються розвитком електронної комерції та запитів на паковання з матеріалів, що повністю переробляються.

Голова Ради директорів асоціації виробників гофропаковання FEFCO Джуліан Панчневський: «Нова редакція каталогу FEFCO була потрібна, щоб привести його у відповідність до сучасних вимог до розробки пакувальних конструкцій, актуальних запитів замовників паковання. Гофроіндустрія вкотре продемонструвала гнучкість та здатність до вирішення нагальних проблем пакувального ринку. Від імені асоціації висловлюю подяку всім компаніям, включаючи Esko, та експертам, які взяли активну участь у підготовці та випуску нового каталогу».