Поєднання точного машинобудування, сучасної технології струменевих друкувальних голівок та полімерного чорнила RotaColor забезпечують якість друку з роздільною здатністю до 1200×1200 dpi. Два друкарські вузли для струменевого ч./б. друку забезпечуються папером за допомогою автоматичної стійки Pastomat з системою логістики рулонів Patras M.

RotaJET встановлена поряд з трьома друкарськими 48-сторінковими рулонними офсетними машинами Compacta та іншими шістьма повнокольоровими друкарськими машинами першого формату на фабриці друку неподалік від Венеції. Струменева машина налаштована на роботу із шириною полотнища 1300 мм і безпосередньо пов’язана з автоматизованою фінішною лінією, яка дає змогу ефективно виробляти книжкові блоки в єдиному технологічному потоці.

«Цю машину ми використовуємо на виробництві з осені 2022 року і вже бачимо, що вона вплине на ринок друкарства, — каже власник компанії Фабіо Франческі. — Наше давнє партнерство з Koenig & Bauer розширюється і включає цифровий друк. RotaJET пропонує нам та нашим клієнтам цілу низку нових можливостей у багатьох галузях. Завдяки цифровій природі цієї машини ми можемо друкувати невеликі наклади більш ефективно та якісно, що дає нам змогу швидко реагувати на змінні вимоги ринку».