Поліграфічна компанія, розташована в Познані, зробила інвестицію після тісної співпраці з Xeikon, щоб знайти вірне рішення. Співвласник Пшемислав Вагнер, який керує компанією разом із Каролем Куліговським та Пьотром Смолінським, пояснює: «Ми обрали струменеву машину для друку етикеток Xeikon PX3000 UV, бо це не лише підвищить продуктивність, але й допоможе вийти у нові сегменти ринку завдяки здатність друкувати білий колір із високою непрозорістю за один прохід».

Під час прийняття рішення команда Etiflex відвідала штаб-квартиру Xeikon у Лірі (Бельгія), де вони були раді побачити чудові результати друку, досягнуті під час дуже детальних тестів на PX3000. Представників друкарні вразив і гнучкий підхід до створення пропозиції, який переконав їх, що придбання саме цієї машини буде найефективнішим для компанії.

Пан Вагнер продовжує: «Шукаючи струменеву УФ-машину, ми спілкувалися з кількома компаніями, які пропонують цей тип пристроїв, але лише під час наших зустрічей із Xeikon ми відчули, що наші потреби та вимоги стали справжнім пріоритетом. Підхід Xeikon на кожному етапі переговорів, від початкової презентації машини до остаточних переговорів щодо контракту, переконав нас, що їхня пропозиція була саме тим, що ми шукали».

Завдяки новому Xeikon PX3000 Etiflex значно розширила співпрацю з замовниками, включаючи крафтові пивоварні, виробників соків та інших напоїв. Вона також залучила більше клієнтів з автомобільної промисловості й запропонувала послуги на нових ринках, таких як косметика.

Серед інших факторів, які спонукали співвласників здійснити інвестицію, також чудова швидкість друку 50 м/хв. та висока економічність Xeikon PX3000.

«Ми обрали машину шириною друку 330 мм, оскільки вона допомагає оптимізувати використання сировини відповідно до потреб наших замовлень, — додає Пьотр Смолінський, директор відділу флексографії Etiflex. — Наш PX3000 друкує в 5 кольорах – CMYK і білий – і він значно розширив діапазон матеріалів, які ми можемо запропонувати, дозволяючи виготовляти цифрові етикетки для сегментів, які раніше були недоступні для нас. Крім того, машину було налаштовано таким чином, щоб ми могли запропонувати гібридний друк або додати персоналізацію та змінні елементи до попередньо надрукованих зображень і тексту».

«Додавання цифрових технологій змінило нашу компанію, оптимізувавши витрати на виробництво та давши змогу пропонувати клієнтам більш привабливі умови, зберігаючи високу якість. Завдяки кращій продуктивності Xeikon PX3000 порівняно з нашою попередньою цифровою машиною, а також гарній якості друку та нижчим виробничим витратам, які забезпечують струменеві УФ-технології, нам вдалося досягти цієї мети, — погоджуються троє співвласників. — У той же час ми значно збільшили наші виробничі потужності, що означає скорочення термінів доставки.

Завдяки новій машині ми залучили значну кількість нових клієнтів, яким потрібні етикетки, надруковані на прозорих підкладках та інших прозорих плівках. Вони особливо цінують білі чорнила з високю покривельною здатністю, що забезпечує оптимальні результати друку».

Міхал Кучковський, менеджер із продажу Xeikon, підсумовує: «Результати, досягнуті Etiflex, точно відповідають плану, який вони розробили під час передпродажного періоду. Xeikon PX3000 — це дуже економічне рішення, яке означає, що тепер компанія може приймати замовлення, які донедавна оброблялися за допомогою звичайної машини. А використовуючи вбудовані можливості нової машини для прикрашання, компанія також додає більше цінності, наприклад, привабливі тактильні ефекти, до вироблених етикеток. Я з нетерпінням чекаю на подальші проєкти та плани, які ще більше підкреслять пристрасть, співпрацю та особисту відданість Etiflex».