Компактний автоматичний ламінатор Amiga 36А чеського виробника Komfi призначений для ламінування середніх накладів ф. B3. Це надійне рішення не лише для промислового ламінування цифрових відбитків, воно також дає змогу виконувати невеликі замовлення «на вимогу».

Komfi Amiga 36А сприяє досягненню чудових результатів при гранично простому обслуговуванні. Можливість точно регулювати швидкість та температуру ламінації дає змогу використовувати ламінатор для випуску різних накладів продукції з однаково високою якістю, а також обирати оптимальний температурно-швидкісний режим роботи з відбитками на різних видах паперів або картонів з використанням будь-яких технологій друку.

Наявність пневматичної системи управління притиском робочих та розділових валів дає змогу працювати з паперами різної щільності (115-350 г/м²) та використовувати спеціалізовані ламінаційні плівки.

Особливості та переваги ламінатора Komfi Amiga 36А:

  • професійна якість ламінування за великої кількості малих замовлень;
  • автоматичний самонакладач листів з головкою самонакладачу Komfi, запатентованим винаходом виробника, гарантує стабільне завантаження аркушів;
  • ламінувальний циліндр, що нагрівається інфрачервоним випромінювачем з ПІД-регулятором;
  • гумовий притискний вал;
  • точне і стабільне нахльостування за будь-якої швидкості ламінування;
  • графічний сенсорний дисплей для комфортного управління машиною;
  • можливість роботи з будь-якою звичайною ламінаційною плівкою та плівкою для ламінування цифрових відбитків;
  • поточний автоматичний контроль процесу ламінування (завантаження, температура, тиск повітря, відділення тощо) для досягнення 100% якості продукції.

Значний досвід фахівців компанії «Поліграфічні системи» у сфері продажів, інсталяцій та технічної підтримки обладнання Komfi, а також авторитетність продукції цієї всесвітньо відомої марки – чудовий фундамент для подальшого зміцнення позицій техніки Komfi на українському поліграфічному ринку.

Вибір ламінатора Amiga 36А дасть змогу компанії «Копір-Центр Україна» ще професійніше виконувати оздоблювальні ламінаційні роботи та реалізовувати індивідуальні рішення, які відповідають будь-яким індивідуальним потребам клієнтів.

Компанія «Поліграфічні системи» є ексклюзивним постачальником промислових аркушевих ламінаторів, лакувальних машин та устаткування для друку на корінцях, торцях, книжках та книжкових обрізах Komfi в Україні з 2002 року.

Компанія «Копір-Центр Україна» спеціалізується на терміновій поліграфії. Офіси- друкарні працюють у Київі, Дніпрі, Запоріжжі, Ужгороді. Компанія надає послуги широкоформатного друку, оперативної поліграфії, виготовляє рекламну продукцію, паковання, зовнішню рекламу. «Копір-Центр Україна» цінує свою репутацію та час клієнтів, саме тому інвестує у розвиток власного виробництва, купуючи сучасне та якісне поліграфічне обладнання.