Пізніше, в умовах пандемії та військового стану, компанія вирішила розвивати власне друкарське виробництво і виходити на національний рівень продажів. Наразі ТОВ «Вайт Групп» є безпосереднім виробником рекламної поліграфічної продукції, що дає змогу не залежати від підрядників, бути впевненими в якості та термінах друку перед замовниками. І гідно конкурувати за ціною та якістю.

 

Олексій, директор з маркетингу ТОВ «Вайт Групп»

«Завдяки власному виробництву поліграфічної продукції ми не залежимо від підрядників, можемо бути впевненими в якості та термінах друку».

 

Активно розвиваючись у галузі самоклейної етикетки під брендом «Nalipki.Shop» і вже маючи досвід роботи з обладнанням Konica Minolta, підприємство вирішило інвестувати у нову професійну систему друку Konica Minolta AccurioPrint С4065. Сьогодні компанія активно друкує самоклейні етикетки, а також дивиться у бік  малотиражного паковання, яке теж планують виготовляти на новенькому обладнанні.
Для ТОВ «Вайт Групп» принципово важливо отримувати якісний сервіс та підтримку, щоб мати змогу зосередитися саме на виробничих процесах. Konica Minolta та сервісна підтримка — це синоніми, тому тому компанія обрала AccurioPrint С4065 та сервісний контракт. Фахівці ТОВ «Вайт Групп» отримала навчання для операторів, технічну підтримку, забезпечення тонером, витратними матеріалами та запчастинами.