У компанії «Прудивус» (Умань) встановлено широкоформатний планшетний УФ-принтер Mimaki JFX200-2513EX (робоча площа друку 2,5х1,3м). Компанія спеціалізується на виробництві виставкового та торговельного обладнання для відомих брендів.

Вже четверта інсталяція з початку року відбулася в компанії Bagland (відомий в Україні виробник рюкзаків, сумок, валіз і аксесуарів для подорожей). До нещодавно інстальованих Mimaki TS100 і Mimaki UJF6042 MKIIe, текстильного лазерного розкрійника Photonim SK додається каландровий термопрес Pengda pd-1600st!

Три одиниці обладнання інсталювали інженери Media Print Ukraine у компанії-виробникові дитячих іграшок зі Львова:

  • екосольвентний принтер Mimaki JV100-160B — його потужність та чудова якість друку допоможуть створювати привабливі та цікаві дизайни для складанок;
  • ріжучий плотер Mimaki CG130SRIII, що забезпечить точне та професійне обрізання матеріалів, потрібних для виготовлення іграшок;
  • широкоформатний теплий односторонній ламінатор MEFU MF-1700M1 Plus дасть змогу ламінувати та захищати складанки від пошкоджень та забезпечить довговічність іграшок.

Клієнт Media Print Ukraine виготовляє не лише цікаві, але й розвиваючі іграшки, які надовго займуть малюка та допоможуть розвинути його здібності та творчий потенціал.

Рекламно-виробнича група з Кривого Рогу Advance придбала широкоформатний рулонний УФ-принтер Mimaki UJV100-160.
Завдяки цьому обладнанню, Advance зможе збільшити можливості з виготовлення яскравих та якісних рекламних продуктів (банери, постери, рекламні плакати та інші матеріали з великим форматом друку).

Mimaki UJV100-160 має високі продуктивність та надійність, оперативно задовольняє потреби клієнтів та виконуває складні друковані проєкти.
Варто також зазначити, що Advance вже має у своєму арсеналі інші престижні продукти від Mimaki, які довели свою ефективність та якість. Наприклад, настільний УФ-принтер Mimaki UJF6042 MKIIe використовується для друку на різноманітних поверхнях та матеріалах з високою деталізацією, а автоматичний ріжучий плотер iECHO PK Plus допомагає прискорити процес обрізання та іншої фінішної друкованих матеріалів.
Запровадження нових технологій та вдосконалення існуючих процесів є ключовими складовими успіху компанії Advance. Ппрофесіоналізм компанії та прагнення до інновацій допомагають залишатися одними з лідерів у сфері поліграфії та рекламного виробництва.

Широкоформатний планшетний УФ-принтер Mimaki JFX200-2513EX інстальовано у компанії-виробникові сучасних меблів ТОВ «Розком» (Коцюбинське).
ТОВ «Розком» працює на меблевому ринку України з 2022 року. Підприємство є виробником корпусних та металевих меблів для державних установ, дошкільних та шкільних закладів освіти, приватних організацій, закладів здоров’я, меблів для дому, меблів за індивідуальним замовленням, армійських меблів та іншого.

Маючи повний цикл виготовлення, власний транспорт, передові технології, ТОВ «Розком» гарантує найвищу якість та надійність виготовленої продукції. Сучасний дизайн, функціональні можливості, безпека в експлуатації та оптимальний рівень цін дають змогу підприємству гідно конкурувати на ринку меблів.