За словами Hybrid Software, нові функції роблять PACKZ єдиним універсальним редактором для додрукарської підготовки етикетки та паковання.

«Майже 10 років тому ми випустили першу версію PACKZ — «швейцарський армійський ніж» з інструментами додрукарської підготовки в одному додатку, який підтримує як Windows, так і Mac, без потреби використовувати модулі, що підключаються. Ми досягли успіху в цьому підході і продали більше 5000 копій PACKZ, але багато користувачів, як і раніше, покладалися на інше ПЗ для дизайну паковання, 3D-рендерингу, управління кольором, інтеграції тощо. Але після придбання Hybrid Software Group, а також завдяки нашій команді розробників ми закрили цю прогалину за допомогою PACKZ версії 9, і ще більше підвищимо ефективність клієнтів у майбутніх версіях», — каже Патрік Куссеман, співпрезидент Hybrid Software.

У PACKZ 9 додано підтримку Content XML, високоефективного рішення для створення графічного дизайну з використанням даних XML. Content XML надає автоматизований інструмент для управління панелями відомостей про харчову цінність та інгредієнти, етикетки для захисту від підробок, мовні переклади та змінні дані для цифрового виведення етикеток та паковання.

Опція Advanced Color в PACKZ 9 включає технологію дочірньої компанії ColorLogic GmbH для забезпечення точної передачі кольору за різних умов друку, вкл. різні стратегії плашкових кольорів. Пакет також включає новітні можливості рендерингу iC3D, фотореалістичного ПЗ для 3D-візуалізації. PACKZ 9 підтримує як цифровий, так і флексографічний, офсетний та глибокий друк.