Fiery, LLC і Ricoh USA, Inc. розширили своє партнерство, запустивши новий цифровий інтерфейс Fiery® (DFE), який управляє новою кольоровою аркушевою ЦДМ Ricoh Pro C9500. Fiery є ексклюзивним постачальником DFE для Ricoh Pro C9500, надаючи клієнтам неперевершену продуктивність цифрового друку для підвищення продуктивності, покращення якості та автоматизації робочих процесів для більшої економії часу.

Fiery Color Controller N-70, заснований на високопродуктивній платформі Fiery NX Premium і ПЗ Fiery FS500 Pro, забезпечує максимальну продуктивність для клієнтів Ricoh Pro C9500.

«Наші клієнти звикли покладатися на виняткову продуктивність Fiery DFE, і тому ми обрали Fiery основним стратегічним партнером з технології DFE для наших листових машин наступного покоління, — сказав Гевін Джордан-Сміт, старший віце-президент і генеральний менеджер, керівник відділу глобальної стратегії продажів і продажів RGC у Північній Америці, Ricoh Graphic Communications. — Довгострокова співпраця з Fiery у розробці DFE, оптимізованих для використання ЦДМ Ricoh ProTM, стали важливим фактором у загальному успіху нашого портфоліо виробничих друкарень. З новим Fiery DFE ми продовжили цю роботу, підтримуючи дедалі більш продуктивні рішення для цифрового друку, потрібні нашим клієнтам».

Ключові особливості:

Значне збільшення швидкості. Fiery Color Controller N-70 обробляє файли більш ніж на 20% швидше, ніж його попередник. Крім того, вбудована технологія Fiery HyperRIP™ забезпечує максимальну потужність для одночасної обробки кількох завдань або, для великих файлів, розділення завдання на кілька частин у кількох RIP.

Це дає змогу операторам виконувати завдання швидше, оптимізувати потужність машини та приймати додаткову роботу для збільшення доходу.

Швидше налаштування роботи. Інтелектуальна технологія автоматизації Fiery JobExpert використовує розширені фірмові алгоритми, щоб скоротити час налаштування завдань завдяки автоматичному аналізу та вибору правильних параметрів кольору та зображення. За допомогою Fiery JobFlow Base клієнти можуть одним клацанням миші налаштувати робочі процеси, які автоматизують подання завдань та інші завдання з підготовки готових до друку файлів.

А за допомогою Fiery Impose, що входить до комплекту, користувачі можуть автоматизувати завдання спуску шпальт і застосовувати шаблони для офлайн-фінішних машин із Duplo, Graphic Whizard, MBM, Horizon, Morgana, Standard і Plockmatic, усуваючи ручне введення та налаштування даних, заощаджуючи до 70% часу.

Ефективніше управління. Media Catalog спрощує управління медіафайлами, увімкнувши єдиний запис для типу носіїв, згрупувавши кілька розмірів разом і автоматично застосовуючи калібрування та профілі кольорів до всіх.

Менше відходів, більше якісних відбитків. Fiery Color Controller N-70 стандартно постачається з пакетом Fiery Graphic Arts Pro Package, який гарантує, що кожен відбиток буде перевірено інструментами для внесення останніх редагувань безпосередньо в DFE, виявлення та виправлення проблем друку, перш ніж вони призведуть до відхилення завдань і втрат.

Точний, постійний колір. Інтеграція з вбудованим датчиком Pro C9500 забезпечує автоматичне калібрування кольорів для підвищення продуктивності оператора та узгодженості кольорів. Вбудовані профілі Fiery Edge забезпечують найкращий готовий колір. Крім того, Fiery Spot Pro, що входить до комплекту, надає клієнтам розширені інструменти для задоволення найвибагливіших вимог щодо відтворення кольорів бренду.

Повна інтеграція. Клієнти можуть налагодити широку інтеграцію в масштабах усього бізнесу з галузевими стандартними рішеннями MIS або Web-to-print за допомогою Fiery JDF або швидко розробити живу двонаправлену інтеграцію з домашнім ПЗ або веб-сервісами для своїх унікальних потреб автоматизації робочого процесу за допомогою Fiery API.

«Ricoh продовжує розвивати портфель ЦДМ, і поєднання нового Ricoh Pro C9500 із Fiery DFE є комбінацією, яка допомагає зменшити витрати на оплату праці, покращити якість друку та скоротити час виконання завдань, — сказав Джон Гензе, віце-президент з продажів та маркетингу. — Завдяки Fiery DFE клієнти можуть максимізувати свої інвестиції в нові ЦДМ для підвищення рентабельності, забезпечуючи найвищу якість і точність щоразу».