Лідер у виробництві кухонь та ванних кімнат на ринку Східної Європи - компанія «Грейд» придбала планшетний УФ-принтер Mimaki JFX200-2513EX, який відкриває безмежні можливості для творчості та високоякісного друку.

Компанія виробляє широкий асортимент кухонних та житлових меблів, а також меблів для ванних кімнат. «Грейд» має дві фабрики, оснащені сучасним обладнанням провідних європейських виробників.

Компанія Bravo Textile (Харків) придбала ще один сублімаційний принтер Mimaki TS100-1600 та каландровий термопрес Sota HT-1700.

Bravo Textile прагне відігравати провідну роль у світі текстилю і одягу. Інноваційне мислення й творчий підхід надихають компанію до нових досягнень.

Друкарська компанія з Дніпра придбала передовий широкоформатний екосольвентний принтер Mimaki JV100-160B: новий принтер стане невід’ємною частиною проєктів компанії та дасть змогу реалізувати цікаві творчі задуми.

Один з найвідоміших техномаркетів «Техно Їжак» (більш ніж 100 магазинів в Україні) з командою у 500 фахівців придбала настільний УФ-принтер Mimaki UJF 6042 MkII e і буде використовувати обладнання здебільшого для друку на чохлах мобільних телефонів.
Компанія Техно Їжак, з 12-річним досвідом, завжди віддана новим технологіям та інноваціям. Завдяки новому обладнанню, а саме Mimaki UJF 6042 MkII e, її сервіс піднімається на новий рівень.

Також спеціальною ціновою пропозицією на УФ-принтери від Mimaki скористався «Макролайн» -- компанія з Києва яка спеціалізується на продажу різноманітних сувенірних товарів.

Mimaki UJF 6042 MkII e дасть змогу «Макролайн» вивести бізнес на новий рівень: принтер працює на повну потужність, друкуючи перші неймовірно стильні та оригінальні замовлення.

Також за акційною ціною придбала Mimaki UJF 6042 MkII e компанія Laserof (Київ) – команда професіоналів, яка займається лазерною різкою та гравіруванням, а також УФ-друком на найрізноманітніших матеріалах. Їхні послуги – це справжнє мистецтво, яке надає можливість перетворити ідеї на реальність.
Нагадуємо — до 20 вересня діють спеціальні дисконтні ціни на ходові моделі рулонного UJV100-160, UCJV300-160 і настільних Mimaki UJF 3042 MkII e, Mimaki UJF 6042 MkII e УФ-принтерів.