Технологічним партнером компанія обрала Flint Group з технологією однопрохідного цифрового друку Xeikon IDERA. Розташована в Кельні packaging.digital обслуговуватиме виробників та переробників гофропродукції з листопада 2023 року. Компанія має намір запропонувати B2B-клієнтам поєднання передових високоякісних технологій цифрового друку та детальних експертних консультацій.

Бізнес-модель packaging.digital передбачає надання послуг з виробництва паковання для заводів з виробництва гофрокартону, виробників паковання, рітейлу та компаній електронної комерції.

Модель орієнтована на тих виробників та переробників гофропаковання та дисплеїв, які не мають власних потужностей цифрового друку.

Оператори packaging.digital мають багатий досвід у виробництві гофропаковання і додаткової обробки (висікання, склейка, фінішна обробка). Таким чином, засновники packaging.digital прагнуть стати провідним постачальником послуг цифрового паковання за схемою ОЕМ.

Досліджуючи технології цифрового друку, packaging.digital дійшла висновку, що технологія Xeikon IDERA найбільше відповідає їх суворим критеріям відбору. Чорнила на 100% водній основі без УФ-компонентів відповідають вимогам екологічності та стійкості. Крім того, Xeikon IDERA може друкувати на аркушах із покриттям і без покриття шириною до 1600 мм у діапазоні гофроматеріалів від F до BC.