Підприємство вироблятиме гофропаковання для продуктів харчування, напоїв, доставки, дистрибуції та електронної комерції.

«Наш бізнес з гофропаковання є важливою частиною International Paper. Ці стратегічні інвестиції супроводжуються створенням робочих місць і допоможуть нам краще обслуговувати клієнтів, — сказав Том Хамік, старший віце-президент і головний комерційний директор International Paper. — Після місяців напруженої роботи дуже приємно бачити завершення будівництва з запущеними машинами. Ми в Атглені допомагаємо створювати те, що буде далі, виробляючи стійкі продукти на основі волокон, які цінують наші клієнти», — додав Даррін Хіндс, регіональний генеральний менеджер International Paper.

Проєкт реалізовано спільними зусиллями International Paper та місцевих, окружних та державних партнерів. Атглен обрано завдяки доступу до кваліфікованої робочої сили, можливостей перевезення кількома видами транспорту та легкого доступу до стратегічних ринків.

«Сьогодні ми відзначаємо наполегливу працю та відданість багатьох людей. Це була справді командна робота, і ми вдячні всім, хто зробив внесок у її успіх, включаючи нашу команду в Атглені, колег з International Paper та партнерів у спільноті», – зазначив Кемерон Рашинг, керівник заводу.