Яскравою подією Дня відкритих дверей стала презентація нових ліній виробництва книг: SigmaLine Compact і Antaro Digital. Вони забезпечують продуктивність до 2000 прим./год., втроє збільшивши продуктивність порівняно з попередніми рішеннями. Для управління всією виробничою лінією потрібні лише дві людини – оператор верстата та помічник. Простір, потрібний для всієї технологічної ланки, від фальцовки до склеювання та різання, становить 170 м². Раньше для подібної лінії потрібно було більше 300 м².

Безперервне виробництво на основі штрих-кодів забезпечує повністю безконтактне переналагодження, фактично «на льоту» і забезпечує гнучкість, особливо потрібну для виробництва невеликих накладів і одиничних екземплярів.

В рамках презентації продукту виконано 50 робіт, що відрізняються за довжиною, форматом і товщиною, без втручання оператора. Таким чином, Muller Martini ще раз продемонстрував, наскільки гнучко і ефективно можна виготовляти брошюри у м’якій палітурці, книжкові блоки для твердої палітурки і брошюри в плоскій обкладинці.