Підприємство, придбане компанією EFI у 2012 р., має досвід однопрохідного друку на основі цифрового друку керамічної плитки. Відтоді EFI інвестувала значні кошти в застосування цього досвіду на інших ринках, зокрема паковання та графічних дисплеїв. Примітно, що однопрохідна технологія, спочатку розроблена в Кастельйоні, була ключовим елементом у розробці родини однопрохідних принтерів компанії Nozomi для цих ринків. Ця технологія також успішно застосована в інших сегментах ринку, вкл. текстиль і будівельні матеріали.

Евандро Маттеуччі, віце-президент і генеральний менеджер з паковання та будівельних матеріалів EFI: «EFI приділила особливу увагу ринку паковання, оскільки вона працювала над трансформацією виробничого підприємства в Кастельйоні, а також відділу досліджень і розробок, розташованого там. Це включає оптимізацію операцій для підтримки постійних інновацій і використання нашого досвіду. Наша провідна в галузі однопрохідна технологія особливо корисна на цьому зростаючому ринку, який дедалі більше переходить на цифрові технології.

Понад 250 млрд м² гофрованого картону щороку задруковується в усьому світі, і ми вважаємо, що значний відсоток цього обсягу можна перевести на однопрохідний цифровий друк, що принесе додаткову гнучкість, екологічність і прибутковість пакованню.

Це дає змогу отримати вигоду від високоякісного друку на вимогу виробничого рівня, який мінімізує відходи та підвищує гнучкість виробників та їхніх роздрібних клієнтів і власників брендів. Ми надзвичайно задоволені прогресом, досягнутим закладом у виконанні цієї трансформації. Це справді джерело інновацій, і ми вітаємо команду з досягненнями».