Mimaki SWJ-320EA відзначається не лише вражаючою шириною 3,2 м, але й унікальним співвідношенням ціни, якості та надійності. Це ідеальне рішення для виробництва натяжних стель.
Fox Art, яка розпочала свій шлях у 2012 р. з невеликою командою, наразі може пишатися статусом лідера на українському ринку. Успіху досягнуто завдяки власному виробництву і високим стандартам якості.

Рекламно-виробнича компанія ABC-Solitions скористалася акцією і придбала рулонний УФ-принтер Mimaki UJV100-160!
Компанія спеціалізується на рекламно-оформлювальних роботах з використанням сучасних технологій та матеріалів, виготовленні всіх видів зовнішньої реклами (від простої вивіски до надкришної установки чи стели) та має виробництво замкненого циклу.

Також рулонний УФ-принтер Mimaki UJV100-160 інстальовано в агенції повного циклу зовнішньої реклами Raider Pro (Харків). Ця багатопрофільна компанія, що динамічно розвивається та має репутацію надійного і гнучкого партнера, орієнтована на довгострокову співпрацю з клієнтами.
Десятирічний досвід роботи як на ринку України, так і ринках ближнього зарубіжжя, власна виробнича база та високий професіоналізм співробітників дають змогу Raider Pro вирішувати складні завдання, які постають перед клієнтами.

Ще одни партнери Media Print Ukraine також вирішили скористатися акцією, яка стартувала 1 липня, і придбали широкоформатний екосольвентний принтер Mimaki JV100-160B за максимально вигідними умовами!

Агенція «Світ реклами», яка раніше працювала в Запоріжжі та мала обладнання від Mimaki, втратило його через ракетні обстріли російських окупантів. Переїхавши до Тернополя, агенція «Світ реклами» відновила свою діяльність, придбавши новий екосольвентний принтер Mimaki JV100-160B та різальний плоттер СG-130SRIII. Нагадуємо що до 20 листопада ви маєте унікальну можливість придбати ріжучий плоттер Mimaki CG-130AR за найнижчою ціною — €2900.

Фаворит цього сезону – рулонний екосольвентний Mimaki JV100-160B інстальовано також у АТ «Слов’янські шпалери-КФТП», що є однією з провідних європейських шпалерних фабрик і виготовляє продукцію під брендом «Слов’янські шпалери». Шпалери, які вражають своєю якістю, екологічністю та неймовірною красою, завоювали лідерські позиції на українському ринку й продаються до країн Азії, СНД, Східної Європи та США.
Компанія Stroytek, що виконує повний цикл робіт із виготовлення конструкцій для АЗС, теж придбала плотер Mimaki JV100-160B.

Ріжучий планшетний плотер Vulcan FC500VC інстальовано у компанії Simex Print (Одеса), що є одним з лідерів поліграфічного ринку Південної України.

Рекламне підприємство «АртВижн» (Вінниця) теж придбало новий автоматичний листовий ріжучий плоттер — Vulcan SC-350. Це ідеальне рішення для вирізання етикеток та інших друкованих матеріалів, розроблене для потреб оперативної поліграфії.
Нагадуємо що по 20 грудня 2023 р. діють унікальні спеціальні ціни на ріжучі плотери Vulcan! Не пропустіть шанс поліпшити продуктивність вашого бізнесу і заощадити гроші.

А один з провідних банків України придбав обладнання Mimaki та Vulcan:

  • настільний принтер Mimaki UJF‑3042 MkII e;
  • автоматичний листовий ріжучий плотер Vulcan SC-350.

Цей потужний дует обладнання вже завоював велику популярність на українському ринку завдяки передовим можливостям та надійності.

І ще один український виробник посилив свої можливості за допомогою рекламно-сувенірного УФ-принтера Mimaki UJF‑3042 MkII e.