Чотири машини найвищого класу серії ChromaCUT X Pro будуть встановлені в Англії, Португалії, Франції та Італії, ще дві машини високопродуктивної серії Chroma HighTech будуть інстальовані на різних локаціях Групи в Іспанії.

«Ми є одним із найбільших виробників гофрованого картону в Європі, і хочемо розвиватися далі й просуватися вперед завдяки нашій якості та автоматизації на різних підприємствах, — підкреслює Ерве Дегайнін, технічний спеціаліст координатор Saica. — Тепер, завдяки Koenig & Bauer Celmacch, у нас є постачальник, який має у своєму портфоліо потрібні машини для всіх наших локацій».

Лука Челотті, керівник відділу продажів Koenig & Bauer Celmacch, додає: «Це справді велика перевага, що у Koenig & Bauer Celmacch ми маємо такий широкий портфель машин із різними рівнями автоматизації та продуктивності. Наші клієнти зв’язуються з нами, і вони можуть вирішувати, яка модель машини ідеально відповідає їхній структурі замовлень».

Короткий час налаштування, швидка зміна завдань, інтуїтивно зрозуміле управління, а також друк за один прохід — Saica вже кілька років підтримує тісне партнерство з Celmach. Різноманітні машини італійських фахівців з гофрокартону вже використовуються на різних підприємствах Saica по всій Європі.

Після всебічного вивчення ChromaCUT X Pro, виготовленої у Вюрцбурзі, відповідальні фахівці з Saica переконалися в цій машині. «Чотири машини ChromaCUT X Pro для нашого партнера Saica мають частково різні конфігурації, але короткий час налаштування завдяки швидкому перемиканню завдань і автоматизації, а також просте та інтуїтивно зрозуміле використання були спільними рисами для всіх проєктів. Завдяки ідеальній співпраці як із Saica, так і з нашими колегами з Італії ми створили диверсифікований загальний пакет», – підкреслює Ханна Потрава, директор Corrugated у Koenig & Bauer.

ChromaCUT X Pro може обробляти листи з макс. шириною 2,8 м, і вони частково постачаються з новою ротаційною висічкою із попередньо встановленим налаштуванням. Функції ПЗ, які підвищують автоматизацію та значно полегшують роботу з машинами для обслуговуючого персоналу, є важливим і постійним компонентом лінії.

Крім того, інтерфейси були спрощені та вдосконалені периферійними пристроями. Система управлінян реєстрацією та перевірка після друку є частиною обладнання обох машин, а також пристрою подачі без подавального рулону, щоб листи гофрокартону можна було обережно помістити в машину.

Обидві лінії Chroma HighTech можуть працювати з листами шириною до 2,1 метра. Завдяки низці передових технологій і функцій серія Chroma HighTech належить до найбільш інноваційних і сучасних флексографічних машин на ринку. Передбачено не лише зміну кліше під час виробництва, а також автоматичну заміну анилоксового циліндра, звернімо уваго й на інноваційну технологію «нульових дефектів».

Одна з двох машин Chroma HighTech оснащена новітньою технологією від Koenig & Bauer Celmacch: друк всередині назовні за один прохід. Двосторонній друк лише за один робочий цикл дає змогу не лише значно підвищити ефективність, але й значно знизити виробничі витрати.

Лінія High Board Line Chroma 2S має макс. швидкість 10 000 арк./год. і встановлює нові стандарти завдяки своїм технологічним рішенням.

Від 6 до 10 000 співробітників за 80 років

У 1943 році Saica почала свою історію успіху лише з 6 співробітниками в Сарагосі (Іспанія). Пізніше вона стала групою компаній із понад 10 000 співробітників в Іспанії, Франції, Італії, Португалії, Великобританії, Ірландії, Туреччині, Люксембурзі, Нідерландах, Польщі та США. Група поділена на чотири бізнес-підрозділи: розробка та виробництво переробленого паперу для гофрованого картону (Saica Paper), управління відходами та екологічні послуги (Saica Nature), виробництво картонного паковання (Saica Pack) і гнучкого паковання (Saica Flex). З обсягом 3,3 млн тонн переробленого паперу Saica є одним із найбільших гравців у сфері виробництва паперу та гофрокартону в Європі.