На виставці T-Rex, Xerox® FreeFlow® Core, на стенді «Мегапринт»/Xerox на виставці T-Rex Ви маєте чудовий шанс дізнатися про можливості найсучаснішого ПЗ Xerox® FreeFlow® Core для автоматизації та оптимізації процесів друку та управління робочими процесами.

Заповни форму або приходь на стенд «Мегапринт»/Xerox на виставці T-Rex (15-16 вересня) та отримай Xerox® FreeFlow® Core для автоматизації повного циклу виробничих завдань у подарунок *

Застосування FreeFlow® Core виключає ручне виконання повторюваних, трудомістких та витратних процесів, які ускладнюють операції з друку.

Завдяки FreeFlow® Core ви можете оптимізувати промисловий друк від початку й до кінця, усуваючи потребу виконувати процеси вручну за рахунок автоматизації найважливіших етапів переддрукарської підготовки, підготовки до друку та перенаправлення завдань, щоб заощадити час і підвищити прибуток.

FreeFlow® Core – це модульне рішення. Завдяки наявності декількох конфігурацій його можна адаптовувати відповідно до масштабів та потреб будь-якого друкарського бізнесу. За потреби додаткові модулі можна встановити пізніше.

Заповни форму https://megaprint.ua/Rex2023/ або приходь на стенд «Мегапринт»/Xerox на виставці T-Rex (15-16 вересня) та отримай Xerox® FreeFlow® Core для автоматизації повного циклу виробничих завдань у подарунок *

* Пропозиція дійсна при купівлі Xerox Versant 280 або Xerox PrimeLink 9070